hälsa,  outfit

Kroppspositivism

Jag vaknade omskakad och berörd. Jag hade drömt att jag provade min klänning som jag skulle ha på mig på galan på Lanzarote. En röst hånade mig, sa att valkarna syntes, att jag var ful och tjock! I drömmen hör jag mig själv säga att jag är vacker. Jag sa det med styrka och auktoritet.

Där vaknade jag! Den drömmen banade en ny väg för mig. Jag stod upp för mig själv när jag sov! Det bevisar att jag har vunnit, mina ord förändrar. Jag må vara större än på länge men jag är vacker något annat är lögn!

Du är vacker, oavsett din brister och tillkortakommanden låt ingen annan eller dig själv säga något annat!

När jag vaknade den morgonen för ett par veckor sedan så bestämde jag mig att jag har rätt att bära vilka kläder jag vill, jag behöver inte vänta tills jag blir smal ( vilket jag förmodligen aldrig blir p ga av mina ämnesomsättningsproblem) så nu bär jag mina vita vida byxor med stolthet.

De senaste veckorna har varit så mäktiga, så mycket har hänt i mitt inre. Jag känner mig så tacksam, murar har rivits och jag börjar komma ur mitt skal som jag byggt upp som skydd!

Varför berättar jag detta? Jo, jag gör det för det jag går igenom kan vara en hjälp för dig ♥️

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »