nyår

Tänk vad man tjänar på att handla på loppis!!

För ett tag sen så fick jag hem en möbelkatalog som heter Homes in heaven. fantastiskt fina möbler..Men priserna var väl tilltagna..Men så vackra möbler..Det som var så kul var att de säljer bord som liknar mitt bord..Från 9080 kr kostar de..enda upp till 21, 140 kr..Kika in här på deras vackra möbler!!

Homes in Heaven!! Jag har sett såna här bord för ca 100- 200 kr på loppisar..så att loppisshoppa är verkligen förmånligt..fram med färgburken bara!!

Vill ni veta hur det gick till när jag fick mitt bord kika här!!

Midsommar dukning..Vackert med Vitt…Blått…och Rött!!

Det är så underbart att kunna plocka in rosor och dekorera med innne..Det känns verkligen lyxigt!!

Jag har fått två utmärkelser av goa bloggvännerna Hanna i det stora gråa huset och Pernilla i huset mitt i byn!!
Så här sa Hanna!!My lovely things – En tjej som alltid verkar glad och positiv, och har en otrolig förmåga att göra stora saker med små pengamedel! DET tycker jag är inspirerande! Så här sa Pernilla:*Anna i mylovelythings.blogspot.com den bästa loppis fyndaren av alla visar och bjuder alla in i sitt vackra hem.
Jag är jätte glad för utmärkelserna..Det känns faktiskt nästan pinsamt..med alla stora ord..tack från hela mitt hjärta kära vänner..Jag kan inte skicka utmärkelsen vidare..Fixar inte det får så dåligt samvete..Jag gillar er alla..Visst har jag kommit några bloggare närmare..och de borde få den…Men klarar inte av att nån känner sig utanför..(vet att det är fånigt att tänka så här..men sån är jag..vill inte att nån ska känna sig utanför eller mindre uppmärksammad)Sänder utmärkelsen till er alla som besöker mig..Tack för ni kommer hit varje dag och läser min blogg!!Kram från MyLovelyThingsAnna

41 Comments

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Vilka fina möbler de har på Homes in Heaven…wow, men som du säger så kan man ju få tag på liknande på loppis för en hundring 🙂 Sånt känns bra 😀

  Wow vad fina midsommarbilder på dukningen..så fina färger.

  Grattis också till utmärkelserna!!!

  Kram vännen, nu är det nedräkning *hihi*

  Mia

 • Linda/Lantliv i lägenhet

  Grattis vännen till utmärkelserna! Det är du verkligen värd!

  Håller med…visst känns det jobbigt med att ge utmärkelser t andra..och andra inte får..jag brukar försöka ge till de ”mindre” bloggarna..så de får lite reklam för sig…vet ju själv hur man får kämpa sig fram om man vill ha besökare..men man kan ju inte ”hjälpa” alla-….

  Jättefint bord! Lustigt-köpte nyligen ett liknande av Hanna…har det i v-rummet!

  Jättefin dukning!

  Kram Linda

 • junhe

  ETT STORT GRATTIS TILL UTMÄRKELSEN…DEN ÄR DU VÄRD! TACK OCKSÅ FÖR ALLA FINA BILDER & TIPS DU VISAR OSS ALLA!!! HA EN FORTSATT BRA VECKA/ KRAM JUNHE

 • Anonym

  Ja det är verkligen guld värt att gå på loppisar…..och tänk vad pengar man tjänar, vad ska vi göra med alla pengarna? *ler*
  Näää, dom ska vi spara så att vi kan kan köpa ny saker.

  Vilken ljuvlig midsommar dukning du har gjort.

  Kram Pernilla

 • Nygammalt

  Hej Anna!

  Vilket fynd det där fina bordet är. Och vacker dukning har du ju gjort också.

  Grattis till fler fina utmärkelser, de är du värda!

  Kram!

 • Goa

  Hej min Anna! Åh, så mycket fint jag ahr missat och så mycket jag ahr dreglat nu och skrollat upp och ner..:) Din trappa är helt lovely!
  Passar super till ”all your other lovely things”..;)
  Underbara bilder, vackra saker och jag blir så himla glad och nöjd och suckar av välbehag!
  Tack!

  Ha det bästast och njut av sommaren!
  Största kramen…

 • Annas skattkammare

  Ja visst är det fantastiskt att kunna fynda möbler minst lika fina som de dyra fast till en billig penning. Jag köpte faktiskt ett liknande bord i ladan förra helgen som ska bli vitt. Det kostade 250 kr. Perfekt för min studentplånbok! =) Grattis till utmärkelserna Anna, de är du verkligen värd! Kram /Anna

 • Anonym

  Heej!

  Vad vacker med vitt. blått och rött till midsommar. Härliga färger ihop tycker jag.

  Ja du är verkligen fantastaisk på att handla på loppis och få allt att se så fint ut…..

  Du inspirerar os alla

  Kramar Lena

 • Anna Truelsen

  hej anette(anonym)

  Så glad jag blev för din kommentar..

  Blev verklgen glad och känner mig oerhört uppmuntrad…

  kram anna

 • Anonym

  Hejsan!
  Om jag haft blogg och kunnat ge dig utmärkelser så skulle du fått allihop! Jag läser din blogg ofta ofta ofta och njuuuuter av alla fina bilder. Är själv inrednignstokig student med skral kassa och det är så otroligt inspirerande att se hur man med små medel kan göra så vackra saker! Vart hittar du alla loppisar? Har fått för mig att du bor i närheten av Göteborg, där jag själv bor, och att de flesta fynd görs häromkring. Tror jag följer med dig på någon loppisrunda så du kan lära upp mig i denna konst! 😉
  Önskar dig allt gott!
  Kram Anette

 • Elzie

  Har också fått den katalogen och visst var där mycket fint, men vilka priser!!! Man häpnar över allt det dyra *s*. Bättre då att gå på loppis och se om man har någon tur!!
  Grattis till utmärkelser.
  Hoppas du har en bra dag.
  Kram elzie

 • Lina

  Hej!
  Hoppas att helgen varit bra! Vi har haft de lugnt och skönt med god mat och trevligt sällskap. Vädret var sådär, men man är ju en luttrad midsommar firare! ;- )

  Ja, visst tjänar man pengar på att handla på loppis! Mitt pelarbord kostade ju bara 20:- på loppisen utan för Gällstad. Färgen kostade ju lite, men inte så mycket…

  Vilka läckra bilder du visar, som jag skrivit innan de är i ”inredningstidnings klass”! Komplimang till fotografen! ”Startbilden” är väl också ny? Den var jätte fin, nu blir jag inspirerad att uppdatera min också!

  Må så gott & ha en bra vecka!
  /Lina

 • MY WHITE COTTAGE

  Grattis till dina utmärkelser!!!

  Hoppas ni hade en härlig midsommarhelg! Vilken fin dukning!

  Jag har ett liknande soffbord som jag har funderat på att måla vitt!

  Önskar dig en toppenbra vecka!
  Kramar Jenny

 • LantlivsAnette

  Jaa du..visst är det härligt med loppisar..man kan göra riktiga fynd !!
  Du..nu är det min tur att få semester !! Jiippieee…
  Kolla in hos mig sen så får du se hur jag börjar dagen…
  Ha det så bra Kram Anette

 • milly Garden

  Grattis till utmärkelsen! Jag kan bara hålla med om att man kan göra otroliga fynd på loppisar! och så himmla kul att få fixa och dona själv….ger en helt annan känsla en nytillverkat…. Din trapp blev jättefin i vitt! man kan inte tro det är samma trappa..snyggt med vita drapperiet.

  Hoppas din helg varit bra!
  Kram Marina

 • Carola m. 7

  Åh vilken himla fin blogg du har! Har suttit och läst tillbaka hur långt som helst nu, tack för det:)
  Och så, när jag satt här och läste, så helt plötsligt uppenbarade sig MITT köksbord! Fast VITT! Jag har varit på gång att måla vårt sen förra sommaren, när jag målade en skänk i köket vit, snart ska kökssoffan få färg åxå. Men bordet och stolarna har jag inte funderat klart på än om jag ska måla, men ack så snyggt det var!:) Är lite rädd för att det ska bli slitet och fult snabbt bara? Vi har sju barn som bankar med skedar, målar med tuschpennor eller helt enkelt bara struntar i att de spillde fil och flingor så det sen sitter en fasttorkad chokocornflakes som man får spetta bort;)
  Vad tror du? Ser erat fint ut efter en tids användning?
  Vad målade du med??
  Blev jätteinspirerad att måla vår ap-fula plastmatta i köket åxå, när jag såg din trappa….det är farligt att läsa såna här bloggar!!!
  Ha det gott:)

 • Loppisliv

  Ja jisses vad man tjänar på loppisar…..varför köpa nytt bord och möbler när det som är gammalt är så mycket finare och billigare….det är ju det som är så kul eller hur?? att man med billig peng kan få ett hem att se lyxigt ut….Härlig midsommardukning du gjort….Grattis till utmärkelserna…det är du så väl värd vännen….det är alltid lika kul att titta in här….ditt trapphus är så fint vitt….blir så sugen på att måla hemma också…kanske till sommaren…Ha en härlig vecka…Kram kram Paula

 • P-lina

  Ja, det är verkligen vackert ditt bord….tänk vilken skillnad på pris.Det är ju inte klokt. Loppisar är bäst! 🙂

  Grattis till utmärkelserna,du är verkligen värd dom!

  Kram vännen

 • Det lantliga hemmet

  hej! Hoppas att helgen har varit bra! Själv har det varit toppen.. Skönt att bara ta de lugnt för det blir mycket på själva midsommarafton som man gör..tihi.. Håller med dig och alla andra att man kan verkligen göra fynd på alla loppisar och det är så roligt att kunna köpa gamla saker och sedan göra dem till nya..

  Ett STORT grattis till alla dina utmärkelser, måste kännas värdefullt att få dem..

  Ha de gott
  Kramar karro

 • Lilla huset på prärien

  Ja, det är fantastiskt hur fina saker kan bli som man köpt på loppis. Folk ”slänger” bort vad som helst verkar det som. Det är mer en sport att finna någonting till väldigt bra pris!

  Och grattis till utmärkelsen – men du har ju också en väldigt trevlig blogg!

  Kram Jenny

 • Morse farm

  Hej Anna!

  Grattis till utmärkelser.
  Bordet ditt är jättefint och oftast om man köper på loppis och målar om så blir det mer själ i bordet, om du förstår vad jag menar.
  Vacker midsommardukning.
  Kram Bodil.

 • Handplockat

  Hej hopp nu är jag tillbaka i bloggvärlden
  efter tre behövliga semesterveckor i Bang Tao

  njuter av dina bilder idag

  Vill passa på att önska dej glad midsommar denna sista dag i midsommarhelgen
  =)

 • Ann-Catrin / finthemma

  Först och främnst stoort grattis til din autmärkelser. du om någon är så väl värd dom!!

  och visst är det väl härligt att man fortfarande kan göra såna fynd… ditt bord är helt i klasss med det på bilden!

  Sagolika bilder du visar… njuter!
  kram A-C

 • Millas Mirakel

  Jag har ett liknande pelarbord som är fyndat på loppis. Det har vi som soffbord och blev så snyggt i vitt! 🙂

  Härlig dukning i vitt och blått och visst är det en lyx att ta in dessa underbara gåvor från trädgården.

  Ha en härlig söndag!
  kram Camilla

 • Under en vind

  Visst kan man göra fynd och det min vän vet vi att du är duktig på! Du har alltid så mycket nyt och fint att visa upp efter dina rundor!

  Grattis till dina utmärkelser! Du är värd dem så var stolt!

  Hoppas att du haft en underbar helg! Här har det varit toppen, idag öser dock regnet ner…barnen har fått hem tre kompisar så de sysselsätter sig ändå. Själv bloggar jag litegrann och tänkte även hinna med att städa och plocka lite här och där.

  ha det gott, stor kram till dig!

 • Mamma C

  Grattis till utmärkelsen. Orden stämmer precis in på dig. Du är så duktig på att hitta saker på loppisar och göra om dem totalt. u har som sagt var öga för detta. Dukningen var vacker i blått.
  Kram mamma c

 • Jema Rose

  GRATTIS till den fina utmärkelsen !!!

  Jag har också sett de där dyra men ack så vackra möblerna..! Men jag har har precis som du ett liknande bord från loppis, jag betalade max 50 spänn för mitt! Tyvärr så börjar det att falla isär lite, men det kan säkert farsan fixa…

  ; )

  Ha det gott, kram från Jenny

  <3

 • MiaMaria

  Hje!

  Visst är det fantastiskt vad man kan tjäna pengar på att gå på loppisar, och vilka möbler sen….

  Och bordet som du lyckades få gratis är ju toppen i vitt…så mycket snyggare.

  Grattis till dina umärkelser det är du så värd……..

  Vackert dukat i vackraste blått och rött.

  HA´en bra och skön söndag!

  MaiMaria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »