nyår

Nya fynd…

på min hylla…

Fatet fyndade jag för 10 kr i veckan som varit..

Kopparna blev mina för 10 kr st..Tycker att de är super fina, så originella.

Tänk det finns alltid plats för nya loppisfynd på hyllorna..Så snyggt med gamalt porslin..Jag harett par stycken stora fat vid det här laget..men kan man få för många tro…De är ju bra till mycket..Båda att titta på och använda!

Satt och tänkte på det här med loppis..Det är så roligt att handla på loppisar som drivs av eldsjälar.Där vinsten går till nått bra…Tänk när man handlar så går pengarna till att fattiga barn ska få mat, husrum, kläder , trygghet som vi tar för givet..Det är rätt stort egentligen att man med sina pengar kan hjälpa de fattiga på många sett!!

Det är så fantastiskt när man ser att man kan göra skillnad in i någons liv..I kyrkan så stöder vi bl a ett barnhem i Indien..Vi har fått se och höra om hur bra de har fått det..Det är en så underbar känsla ..Att få göra skillnad i nåns liv..

Många männsikor vill ge , men litar inte på insamlingsmetoder och stiftelser..Om ni vill så kan jag hänvisa till trovärdiga organisationer om ni vill bidra till att förändrar någons liv!!

Ha en fin dag i dag..Jag är ledig i tre dagar så jag ska umgås med vänner, måla hos min vän..och bara ta dan som den kommer..

Kram Anna

44 Comments

 • vitating

  Hej Anna!
  Underbart porslin!! Inte kan man få för mycket porslin! Min sambo förstår inte hur jag får plats med allt jag kommer hem-dragandes med från loppisar men herregud jag kan ju bara inte lämna de stackars skatterna, de ropar ju på mig! Jag håller med om att det är kul när de går till bra ändamål, jag hadlar mycket på Hand i hand, Rumäniens barn, Erikshjälpen osv.

  Ha det gott!
  Kram Maria

 • Hannis

  Visst är det bra med välgörenhet.
  Jag skänker pengar till Frälsningsarmén och Läkare utan gränser.
  Känns som en bra sak.

  Vackert porslin!
  Ha sköna lediga dagar.
  Kram Hannis

 • Jenny

  …Här var det fler som har fyndat ser jag:)
  Jättefina saker!
  Och vackra och inspirerande bilder!
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram
  Jenny

 • Jenny

  …Här var det fler som har fyndat ser jag:)
  Jättefina saker!
  Och vackra och inspirerande bilder!
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram
  Jenny

 • Marie

  Hej goa Anna!

  Så fina saker du har fyndat, vitt porslin är så vackert! Och jag håller med, man kan inte få för många vita fat!!!!
  Dina hyllor med allt vackert porslin är riktigt ögongodis!!!!

  Tycker också att det känns bra att handla på loppisar där man vet att pengarna går till behövande, känns bra att kunna hjälpa till!

  Ha det allra bäst och så hoppas jag att vi kan ses framöver!

  Kramar Marie

 • Nygammalt

  Hej Anna!
  Nej jag tror inte man kan ha för många fat eller något annat av det man tycker om. Tänk så mycket vackert porslin du har, wow vad du kan fynda fint. Roligt när inte allt tillhör samma serie utan att det är lite gott och blandat.

  Det där med insamlingar och att ge till andra är väldigt fint. Men som du säger så vet man inte vilka man kan lita på och då blir det inget istället tyvärr. (Jag och min pojkvän har diskuterat det här) så det skulle vara roligt om du kunde komma med tips.

  Kram!

 • Annsan

  Hejsan Anna..
  Jag är lite nyfiken vart dessa loppisar ligger. Bor i Göteborg och känner inte till ställena här omkring så bra.

  Kram Ann

 • Ardisia

  Oj vilken fin samling av gammalt porslin du har!
  Visst e det underbart med loppisar, få känna att man hjälper dom som behöver hjälp & även ur miljöperspektivt, så bra att kunna återanvända!
  Kramar från Ardisia

 • me and alice

  Hej Anna!
  Vilka fina fynd du gjort igen… Visst är det konstigt att man alltid hittar plats till det man köper… *fniss* Det blir liksom aldrig fullt…
  Tack för det goda brödreceptet! Du vet ju att jag alltid gillat dina recept..*fniss*
  Vilket fantastiskt kök ni har byggt Anna!!!
  Ha det så gott!
  Kram Susanne

 • Inspiration i vitt

  Du har det såå fint på din vita hylla Anna och du är så duktig att få det vackert. Ja tänk det finns alltid plats nån stans för mera gammalt vitt porslin, dina grejer var ett fynd.
  Det brödet du bakar är jag så sugen på att göra, älskar nybakat bröd och det känns värdefullt på nåt sätt att ha hembakt i frysen.
  Kramar till dig/Ingela.

 • Anonym

  Vill bara säga att jag är så otroligt glad över att få vara din vän och att få ha en sådan fin vän som dig. Du ska veta att du betyder enormt mycket för mig! Tack för alla dina kloka ord.
  Massor av kramar från Marguerite

 • Gúa

  Hej min bästaste Anna!
  Så fina bilder av dina supervackra fynd!
  Jag är sååå imponerad av dig!
  Och du ska veta att det var ett av våra samtalsämnen i Danmark.
  Ditt evigt friska positiva humör, din oändliga inspiration och din ändlösa ork! Som gör våra fdagar så mycket roligare.
  Vi tycker så mycket om dig vännen min!
  Åh, nu blev jag lite sentimental
  …sorry! Men jag vill bara att du vet!
  Du om nån, är verkligen unik!
  Och jag är så oändligt glad att ha hittat dig…

  Största varmaste kramen till dig och tack så mycket för din hälsning…*GLAD*

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Så fint med allt det vita porslinet..jag älskar ju cremevita fat 🙂

  Ja det känns extra bra med loppisar som använder pengarna till välgörenhet, då kan man handla på och alltid kan man ju lämna tillbaks om man ångrar sig så kan de sälja en gång till 🙂 Så gör jag ibland 🙂

  Kram vännen
  Mia

 • Annas skattkammare

  Ditt porslin är verkligen ljuvligt! Att du lyckats hitta så mycket vitt kan jag inte förstå, jag som letar jämt men hittar aldrig något.. =)
  Visst känns det bra att bidra.. jag känner ibland att jag inte gör tillräckligt.. även fast jag inte har så stor ekonomisk frihet som många andra. Blir så ledsen när jag läser, ser och hör om hur förskräckligt en del har det. Det sista jag läste var om hur förlossningsvården fungerar i vissa länder.. Vi ska verkligen vara tacksamma!
  Kram /Anna

 • Kamomilla

  Du har så mycket fint porslin du, så man nog kan säga att du har en näsa för fynd! Att du ännu sen kan säga att du skänkt glädje åt nån annan med dina köp är ju en härlig sak!

 • Tankar tar tid

  Du har verkligen öga för det där med fynd från loppisar! Förstår inte hur du hittar allt det fina … när jag går på loppis tycker jag att det är mest skräp … men jag har kanske inte ”loppisögonen” med mig 😉

  Tycker också, att om man kan, så ska man skänka till de som ha det sämre än vi. Vi har länge funderat på vart vi skulle skänka men kom inte till beslut så vi valde Postkodlotteriet där fler org. får dela på kakan. Vet inte om det är ett bra beslut men vad man ser på tv så får ju org. mycket pengar att dela på … och dessutom har vi chans att vinna lite också 😉

 • Kristina

  Hej så fint det är med vitt porslin.
  Visst känns det skönt när man kan dela med sig. Tänk vad bra vi har det och då är det roligt att få dela med sig. Det är en liten dröm jag har att jobba på ett barnhem.
  kram Kristina

 • Maud

  Hejsan!
  Vilka fina fynd du gjort!
  Du har det så fint…jag gläds med dej…så härligt att få gå omkring i sitt hem ,att få ha ett vackert hem,kunna njuta av allt det vackra…att få fixa till…
  Ha det gott vännen!
  Kraam Maud

 • gamla skolan

  Vad härligt att få vara ledig i 3 dagar !! Jag har jobbat helgen och gick av idag , men jag är ledig i morron , så hoppas på bra väder , för kanske lite trädgårdsarbete eller en långpromenad . Jag köper också på mig en del fina fat , på loppis , min man stönar ”inte ett fat till ” . Men det bryr jag mig inte om , tycker dom är fina och man har alltid plats för fler ! Kramar Susanne / den gamla skolan

 • Det vita dårhuset

  Heej vännen
  Men visst ger det en varm känsla av att hjälpa andra UTAN att förvänta sig någonting tillbaka!
  När jag sitter och tittar på faddergalorna kan jag känna ett starkt äckel till mitt levende!!

  Allt VILL HA när det finns de som inte ens har vatten att dricka…

  Varför ska det vara sååå svårt att vara nöjd med det man har??!
  Och det är inte lite det!
  Men istället går man och mår dassigt över att man inte har det man vill ha.

  Neej, man får sätta sig ner och andas lite ibland och insupa nöjdhet =))

  Jätte läckra koppar du fyndat. Önskar att jag kunde fynda någon gång ;o)

  Kramar erika

 • Randi

  Så vackert du har dekorerat på dina hyllor. Din tallrik var verkligen ett fynd. Jag gillar dina små skålar som står framför tallriken – så vackert och originell dekor!
  Önskar dig en skön vårvecka!
  Kram Randi

 • Anette

  Hej Anna!

  Vad fina saker du köpt. Du har det så fint, det är njutbart att titta in hos dig på bloggen. Har också funderat på det där att man stödjer något när man handlar på en del ställen och det känns bra.
  Nu känns det lite som att det är vår i faggorna, härligt.

  Anette

 • Tulipa

  Hej Anna!
  Vad jag njuter av att titta på ditt vita porslin!
  Alltihop tillsammans blir så där EXTRA fint också!
  Du har verkligen en bra samling!

  Njut av dina lediga dagar!

  Kram mariette

 • Skimrande kristaller

  Oj vilka fina fynd du har hittat! Inte tror jag att man kan få för många koppar o fat… 🙂 det finns ju åtminstone 2 användningsområden: att användas o att titta på de vackra tingen (precis som du själv nämner) Det känns bra att man kan göra skillnad, jag håller med dig! Ha det så gott. Kram Lenita

 • Malin

  heei!

  Såååå nydelige åpne hyller med masse vakkert!
  Flink du er 🙂

  Fantastisk å henge klær ut! det er virkelig et nydelig vårtegn!

  Ha en fin uke.

  Klemmer Malin

 • Willewira

  Hej Anna!

  Härligt med flera dagars ledighet!!
  Jag satt just och tänkte på det… vad skönt om veckan vore 8 dagar, man jobbade 4 och var ledig 4 (på raken). Tänk vad mycket man skulle få gjort och vilken ork man skulle ha till det mesta man vill göra…

  Helgen är för kort! Om de var fyra skulle jag använda de så här: en dag att göra något praktiskt hemma, en dag att vila, en dag att umgås och en dag till att göra vad man vill av de föregående alternativen…
  Det vore något!!

  Vilka fina fynd du gjort!! Visst är det roligt när man hittar det där lilla extra! Både till billig penning och till nytta.
  Det är som du säger roligt att med gott samvete kunna köpa saker eftersom man vet att pengarna går till folk som behöver dem.
  Mer loppis åt folken!!

  Önskar dig sköna dagar med vänner och måleri!
  Kramar
  Willewira

 • Stenlycka

  Så mycket fint du har på hyllorna, jag älskar det gulvita porslinet.
  Jag tycker också det är jätte bra att pengarn går till hjälp till de som inte har det så gott.
  Kyrkorna gör ett fantastiskt arbete.
  Ha en skön ledighet!
  Kram Stenlycka

 • Jenny

  Hej!
  Villka härliga fynd du har gjort visst känns det bra och handla på loppis när man vet att pengarna går till något bra!
  Känns även bra när man återanvänder gammla saker…….
  Försöker säga det till min man när han tycker att jag kommer hem med för mycket saker när jag varit på loppis!!
  Hi Hi ha mysiga lediga dagar!
  Jenny

 • Anonym

  Så fina fynd du har hittat nu igen 🙂
  Och visst är det bra när man kan hjälpa andra bara genom att köpa det man vill ha…..och sen är det så bar att skänka saker som man har lessnatpå och någon annan vill ha.

  Vet du…nu är mitt kök på G att bli vitt och min sambo han är till och med med på det hela. Undrar hur det har gått till, kvinnans list…..

  Ha en skön ledighet
  Kram Pernilla

 • livetpåfyran

  Fina fynd du har gjort!

  Ja det är kul att det verkligen går till välgörande ändamål. Vilken härlig dag att vara ledig på!! Underbart med sol och att våren har kommit.

  Kram Pia

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !!
  Åhh vad härligt att vara ledig nu i några dagar…
  Och du, kan du hänga tvätten ute nu !! Wow, det är ju verkligen ett vårtecken…sååå härligt.
  Himmel säger jag bara, dina hyllor i köket med allt vackert porslin !!
  Så där ska jag också ha det sen..vet du !! Igår köpte jag en rostfri fläkt !! Det blev Ikeas, billig och snygg, hoppas att den är bra också..men du ? hur högt upp har ni satt eran fläkt, från bänk till underkant på fläkten ?
  Ha det gott
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »