nyår

Lite mera….

loppis fynd blev det!!

Fyndade två cremefärgade skålar i lördags..alltid användbara..
Det blev två hyllplan till med..Hade tänkt ha det så från början..Men vi satte inte upp dem förrens för en vecka sen..Jag ville känna in hur jag ville ha det!!Men nu är jag jätte nöjd!!Blev genast mycket trivsammare..Några fler krokar fick komma upp med…

Vilket märkligt väder vi hade här i går..Det haglade, blåste och solen sken om vart annat..Och optimistiska Anna hängde ju ut tvätt..hi hi..Men tvätten torkade trots tokigt väder!! På kvällen så åkte mannen , lille sonen och jag in till Kinna..Vi åt pizza och hade det så mysigt..Verkligen kul att göra nått en helt vanlig tis..Det förgyller dagen..precis vad vi behövde..Sen så blev det en liten loppistur med.. Ps: Jag har lagt ut en knoppbräda på Tradera..Håll utkik om du är intresserad!!

Ha det så gott..Tack för era goa hälsningar..Kram Anna

30 Comments

 • Anonym

  Jättefint med öppna hyllorna i köket , jag skulle också vilja ha det så där i ett hörn men jag har ingen plats för det just nu. Jag längtar tills jag också kan hänga tvätt ute.
  Kram Susanne

 • Viveka i Bläckhornet

  Hej Anna!
  Ojj nu var det ett tag sen jag var in. Inte för att jag inte vill utan allt som hänt mig. Usch vad jag mår dåligt både kroppsligt och själsligt. Det är svårt att vara beroende av andra hela tiden. Känns som om man vill be om ursäkt för allt besvär som följer med olyckan. Men det är väl en dag i taget” principen som gäller nu.
  Men morfinet som jag får mot smärtan mår jag uruselt av.

  Men så får man kika in i ditt ljuvliga kök och humöret blir genast på topp 🙂 Din hyllhörna påminner mycket om min. Den söta lilla hyllan med zinklådor är den gammal? Dina bröd recepy såg smarriga ut. De måste jag testa när jag kan gå igen.

  Ha en fin kväll

  Kram Viveka

 • Tankar tar tid

  Jag får nog flytta till södra Sverige el till Dalarna för det verkar som om alla loppisar ligger där *ler* … för runtomkring där jag bor finns inte många att välja på!
  Jättefina saker som alltid!!!

  Kramar Christina

 • Under en vind

  Så mycket fint porslin du har! Blir alldeles avis av allt fint på dina hyllor!:)

  Hoppas att allt är bra med dig! Här lyser solen, men det är såå kallt…jag förgyller dagarna med en del shopping, lite målande, putsar fönster, bakar och vilar massor! Precis som det ska vara nu…boa och vila!

  Kram till dig!

 • lottens vita och gröna

  goa anna, du har så fint att jag alltid spritter av inspiration, så otroligt vackra saker, älskar krokarna sådär, måste nog spana upp såna! härligt att förgylla en alladeles vanlig dag, det är såna utflykter som man inte glömmer! ha det gott, varmkram lotten

 • Marie

  Hej Anna!

  Det blir bara finare och finare i erat kök, blev jättebra med ytterligare två hyllor. Och du har ju så mycket fina saker på hyllorna så man blir alldeles tokig, terrinen är ju bara sååå vacker!

  Visst är vädret knasigt, här har vi snö och vinter igen!

  Ha det bra!
  Kram Marie

 • Mamma C

  Blev jättesnyggt med hyllorna i ditt kök. Fina skålar du hittat oxå. Kul att bara göra något annorlunda en vanlig dag i veckan.
  Kram Mamma C

 • Fröken F

  Väldigt fint kök du har. jag tyckte att dina tankar om inredning var tänkvärt 🙂

  Kika gärna in hos mig och delta i min utlottning av en fin lykta:)

  Ha det!

 • Tidsmästarinnan

  halloj Anna med fyndradarn 🙂

  Tack för de snälla orden inne hos mig, jag är så nöjd så 🙂

  Och här inne är det ju alltid lika fint och massor att kika på… en stor kram till dig!

  Susanne

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Såå fint med de öppna hyllorna, och det blev jättebra när ni satte upp ytterligare två, men som du säger..bra att känna av lite innan 🙂

  Vilken tur (och bra spanarögon du har) som hittar så fint porslin hela tiden på loppis!

  Kram vännen, vi ses snart!!!
  Mia

 • Tulipa

  hej!
  Jag tror inte att jag kan få nog av ditt kök!
  Njuter lika mycket varje gång!
  Och alla dina hyllor där du kan ha så mycket fint!
  det är ju guld värt!

  Idag morse hängde jag ut en stor spets, den frös till is innan den nått sträcket!
  Fast solen värmer gott idag så den ska nog tina!

  Kram mariette

 • Lotta

  Fint kök,ännu finare med dom sista hyllorna.Har följt din blogg sedan före jul.SPÄNNANDE OCH FIN BLOGG
  Ha en bra dag
  Kramis Lotta

 • Willewira

  Hej vännen!

  Vilken härlig kväll ni hade igår! Det är skönt att göra såna där spontana saker ibland. Bryta vardagen…

  Visst får man känna in sig lite innan man bestämmer sig. Jag tycker köket var fint innan, men hyllor kan man inte få för mycket av och dessa gör sig verkligen på sin plats.

  Är klart förtjust in dina kryddhyllor du har på bänken. Har själv en på höjden, men letar efter fler…

  Hoppas ni har sol idag… det har vi och det är härligt. Förhoppningsvis försvinner snön….

  Ha en bra dag!
  Kram
  Willewira

 • Stenlycka

  Det blev bra med flera hyllplan, så blev det ju plats för mer loppisprylar.Spännande det låter med knoppbrädorna på Tradera, måste kolla.
  Ha det bra Stenlycka

 • In my house

  ÅÅåååå, jag längtar ihjäl mig tills alla loppisar drar igång,,,, sommarens stora nöje, juh!!! att åka runt å vara sakletare!!! mums va kul… Tjusiga köp du gjorde, å vilket härligt kök!

  Kram josse

 • Anonym

  Hejsan, hejsan! Vad fint det blev när du satte upp dom nya hyllorna och skålarna ser ju riktigt härliga ut. Ska snart iväg med bilskrället till verkstan!!! Vi hörs. Ha en jättebra dag. Kram Marguerite

 • Loppisliv

  Hej hopp Anna! Så fint det blev med hyllorna och jag ser massor av vill ha saker precis överallt….hihi. Lilla äggskåpet är urcharmigt och soppterrinen på översta hyllan…ojoj en sån vill jag också ha, vilken underbar modell på den. Ha en underbar dag vännen. Kramis Paula

 • LantlivsAnette

  Åhhhh, ditt underbara kök, vilka fina hyllor..jag vill ju också ha lite öppna hyllor i mitt kök, så jag köpte en ny konsol..eller två på Ikea, har du sett modellen Hensvik ? Jag köpte dom, tänkte shbba till dom lite..blir det bra så köper jag fler..
  Knoppbrädor..ojj, då måste man hålla ögonen öppna, såna kan man aldrig få för många av..
  Ha det gott
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »