nyår

En ny tallrikshylla..


Ja vänner, nu har det blivit en ny tallrikshylla igen. Jag är ju helt såld vad det gäller tallrikshyllor.

Är så glad att jag har en Morfar som gör så fina hyllor. Han tycker att det är så kul att tillverka dem!

Porslins skärbrädorna köpte jag hos Marie! Jag är så glad för dem. Har velat ha såna så länge!

Här hemma händer det grejer! I dag har jag skrivit text till reportage. Städat, tvättat. Mitt i allt fick jag den brilianta idèn att jag nog skulle ta och rölja i vår hall i källaren. Man kan säga att det var ganska rörigt där! Alla grejer som stått i det gamla skafferiet stod där, samt massa bröte!

Sagt och gjort.Jag avfrostade en frys. Mannen kom hem. Vi bar ut frysen, en garderob. Sen orkade jag inte bära mer. Då tog mannen ut den gamla tvättmaskinen själv. Sen bar vi in vårt gamla skåp vi hade i hallen i det förra huset

Nu ska det nog bli ordning i hallen.

Ska visa lite bilder där i från nån dag. Vi får ta dem som före bilder. För det är tänkt att listerna där som är brunbetsade ska bli vita.

Önskar er en go helg. Här blir det jobbi Hemtjänsten i helgen!

Kramelikram Anna!

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »