nyår

F O T O A L B U M…


Fick ett gammal album av min mormor när jag var där förra veckan. Fotografierna kommer från hennes mamma.

Jag är så otroligt glad att jag har fått albumet. Bilderna är så vackra. Ska fundera på hur jag ska arrangera dem.

Jag har blivit rysligt sugen på att börja Julpynta. Tror jag ska börja lite denna veckan. Har lite tankar om hur jag kan ändra om i vardagsrummet!

Är ledig i två dagar nu. Det är nått jag verkligen uppskattar efter ha jobbat helg!

Ha det så gott!
Kram Anna

26 Comments

 • Lilith

  Vilket vackert gammalt album du fått! Gamla foton är verkligen fina, de har en helt annan känsla än dagens foton. Och så många minnen från svunna tider de för med sig också… Tycker albumet är jättefint som det är!
  Tog själv med lite gamla foton från mamma för några veckor sen. Har inte gjort något med dem än, men lite idéer har jag… Det som är synd är att det inte längre finns någon kvar som kan berätta vem fotografierna föreställer, de allra flesta personerna är för oss okända… Hade varit jätteroligt att veta vem de är, om det är släktingar eller folk från byn eller…

 • Galleri Hönshuset

  Hej

  Det är så himla fint med dem gamla fotona.
  Kul också att det är dina gamla släktingar.
  Dem fotona jag har, har jag köpt på loppis, och det är tråkigt på det sättet att jag har ingen aning vilka dem är på bilderna.

  ha en toppen dag. Kram Pirre

 • Marie

  Hej Anna!

  Visst är det roligt med dessa gamla släktalbum med alla vackra fotografier, har också turen att ha ett sånt här hemma. En riktig skatt!

  Kramar Marie

 • Änglarnas hus

  Men vilken skatt du har fått!! älskar gamla bilder..och är de dessutom ens egen släkt..då är lyckan gjord!..Det ska bli spännande att få se hur du får till dem!

  Ha det gottis under din ledighet!!

  Kram Sanne!

 • Lisa.L

  Då du lessnar på tallrikshyllan kan du skicka hit den 😉 haha ! Den var otroligt fin 😀 och det dära fotoalbumet..woooow !! Har 3 sånna här hemma liggandes, måste hitta på nåt med dom 😀 kram Lisa

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Vilken släktskatt Du fått. Vårda den ömt och kärleksfullt.(Men det gör Du säkert!) Tänk vilken stor händelse det var måste varit att besöka fotografen förr i tiden: finaste finkläder och smycken på, välkammade frisyrer, skor vars puts bländade och sist men inte minst en hållning och miner som var allt annat är avslappnade. Skräckblandad förtjusning kanske? Tiderna ändras. 🙂

  Må så gott!
  Morgonhälsnig från Karin.

 • Anonym

  Så skönt att vara ledig….har jobbat 20 timmar denna helg ( farsdagsblommor) och idag känner jag mig väldigt mör i kroppen.
  Så du har tänkt tjuvstarta med pyntet? Jag har varit sugen på det länge men som tur är så ska jag julpynta i butiken så jag hinner väl bli less på julen innan det är dags att fixa här hemma?!

  Ha en skön ledig dag
  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  Jaa, dessa vackra gamla album…helt otroligt vilka vacra foton de tog förr !!
  Japp, här har du en till som är sugen på Julen, jag har börjat lite smått, visar idag några hjärtan..hii..hii..
  Ha det gott
  Kraaam Anette

 • Nattmia

  Gamla, lite gulnade nötta bilder är så vackert.. Och vet man dessutom vad det är för personer på bilden så blir de plötsligt ännu vackrare..

  Ha en bra måndag..

  Kram
  Mia

 • Domus Dulcis Domus

  Gamla foton…. ja du det vore ju faktiskt roligt att ha, det kanske man skulle kolla upp med sin mor vad som finns kvar. Så spännande, du kommer säkert att arrangera något fint med dem. Kram

 • Tulipa

  Vilken skatt!
  Jag köpte ett gammalt album med foton på auktion i somras där det står skrivet 1903 i början..det är såå fint och jag förstår din lycka!

  Önskar dig sköna lediga dagar!

  Kram mariette

 • Torparfrun

  Så skönt med lediga dagar! Själv tycker jag att helgen gått alldeles för fort, vill inte alls börja jobba igen imorgon. Förstår din glädje över fotoalbumet, det är ngt spec med gamla fotografier från sin släkt.
  Är också sjukt sugen på julpyntandet, men ska försöka ge mig till tåls ett litet tag till:-)

  Kram Torparfrun

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »