kök,  nyår

TACKSAMHET…

Tacksamhet är något jag vill fylla mitt liv med!

Mina nya älsklingar…

Ja jag är så oerhört Tacksam!!Tänk jag började blogga november 2007..Så mycket har hänt sen dess. En oerhört spännande resa med massor av intryck och avtryck!

Mest av allt är jag så oerhört Tacksam för min tro på Gud. Utan den skulle jag inte förmå något.I min tro hämtar jag min styrka och finner ro och inspiration. Ja, vänner jag är så Tacksam!!

Tänk, jag har flyttat till det jag så länge drömt om. Ett hus på landet med avskilt läge. Med skogen alldeles inpå husknuten. Ja, jag är verkligen lyckligt lottad och oerhört Tacksam. Alla ni som känner mig vet ju om hur jag har längtat och trängtat efter ett gammalt hus. Den där dagen i Augusti 2008 var rätt dag. Det var den dagen som skulle bli en ny öppen dörr, som skulle leda mig ut på många nya vägar. Ja, nya vägar går jag nu på. Ja, jag är så Tacksam!

Januari 2009, Maj 2009. Fick jag besök av mina goa vänner. Först ut va Marie här och gjorde ett reportage om mitt Julhem. I maj kom Johanna och dokumenterade mitt lantkök. Ja, jag är så tacksam. Marie sa till mig för ett tag sen- Anna, tänk allt började med ert nya hus!!
Ja, vänner!! Allt började med vårt nya hus,men vet ni va jag tror . Jag tror att detta var förberett under lång tid. Att hitta ett gammalt hus var något jag jag tagit upp i mina böner under många års tid. Det var nu tiden var inne. Det var nu det var meningen.

Augusti 2009. Olika händelser ledde till att jag startade företag. Jag hade lärt känna goaste ljuvligaste Carina. Vi bestämde oss för att göra ett jobb ihop, se vart det ledde. Lonnie på Jeanne dàrc ville gärna köpa vårt jobb. Oj, va lyckliga vi blev.Tänk att vi gjorde det vi drömt om! Ja ni kan tro att jag är Tacksam!

Att sälja hus var bland det värsta jag gjort i hela mitt liv. Jag mådde verkligen pyton. En period på hösten 2008 trodde jag att jag skulle gå under. Men mina vänners böner drog upp mig. Sen den dagen känner jag ännu mer hus Gud leder mitt liv. Allt som var så tungt och jobbigt hösten 2008 fick sin motsats under året 2009. Jag känner mig lycklig och välsignad och så tacksam trots allt det som var så jobbigt!

Nu går jag in på år 2010 vägar. Jag blickar framåt och låter mitt hjärta leda mig.

Jag känner bara att jag ville dela med mig av det jag känner. Jag tror att det är okej att göra det här. Eller föresten jag vet att det är okej! Ni ska veta att jag uppskattar er så. Jag hade inte vart den jag är i dag utan er. Ni har stöttat och uppmuntrat mig att bli den jag är idag. Att jag delar med mig om detta är för att jag vill vara den jag är i alla sammanhang jag är.

Tack alla ni för det året som gått! Ni ska veta att ni alla är så värdefulla för mig!!

ps. Om ni är sugna på lite Lovely Things tryck här”

Kram Anna

32 Comments

 • Loppisliv

  Så vackert du skriver Anna om tacksamhet. Ja du har så rätt, jag tror också att det var meningen att du skulle hitta ditt drömhus och allt annat som sedan följde med, för när man är tacksam för det man faktiskt har kommer mer positiva saker ens väg tror jag.

  Jag försöker också tänka så dagligen att vara tacksam för det man har och att alla är friska, det är dock det som betyder mest. Tack själv också Anna för all inspiration. Kramis Paula

 • mysiga heestrand

  Mycket tänkvärt du skriver. Det gäller att inte ta allt för givet. Man har så mycket att vara tacksam för. Ser fram emot det nya numret av Jeanne d´arc Living
  Själv har jag efter en livskris vandrat genom tunneln och står nu i ljuset på andra sidan
  Kram Marita i Heestrand

 • Marie

  Vilket fint inlägg Anna! Visst är det så att man ska vara tacksam över det man har, jag tänker ofta på det. Känner mig oerhört tacksam över mycket, framförallt att mina nära och kära får vara friska.

  Ha en bra vecka!
  Kramar Marie

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Vilket fint inlägg. Förstår att du är tacksam över det du har fått- vilken lycka det måste vara! Jag själv är också oerhört tacksam att allt jobbigt med att vara deprimerad och sjukskriven har vänt och nu har vi en massa skoj att se fram emot!
  Kram /Anna
  Ps.. Jag visar knoppbrädan jag köpte av din morfar idag.. 😉

 • C De-sign

  TACKSAMHET…..det borde fler känna oftare…. vi har mycket att vara tacksamma för… bara en sådan enkel sak som rent vatten i kranen…… nu vill jag önska dig ett bra år! Stor Varm Kram fr c

 • Torparfrun

  Jag tycker att det är så underbart med människor som faktisk är tacksam över det de har och över livet, allt för många klagar på allt för mycket (även jag själv till och från *s*)!

  Kram Torparfrun

 • Lilla Blanka

  Hej goa Anna!

  Har kikat in flera gånger idag och inte haft tiden till att skriva några rader, men nu är det lugnt här i huset, hihi.

  Så sant det du skriver, man skall vara väldigt tacksam över det fina man har. Lägga fokus på det och inte snöa in på nåt man inte har. Lättare sagt än gjort, ibland lägger man energi på fel saker.

  Jag brukar ligga på kvällen och tänka på allt som jag har att vara tacksam över. Det är en överväldigande känsla.

  Kram
  Mia

 • Made in Persbo...Carina

  Ja visst har det varit fantastiskt för er med nya huset! Jag är så glad för er skull.
  Och du har verkligen förmågan att vara tacksam och glad för det du har! Det är en mycket fin egenskap Anna.

  Är så glad att våra vägar mötts!

  Kram kära vän!
  Carina

 • husvidhavet

  Hej Anna
  Tro & drömmar, utan dem hade vi ingenting!

  Det finns en berättelse om en pojke som drömde om ett vackert hus, han klippte ur en bild på huset han drömde om…
  Pojken växte upp, skaffade familj och flyttade.
  Köpte sig ett hus och i röran av kartonger hittade han sina gamla pojksaker…
  ur en bok ramlar en bild
  -bilden föreställde huset han just flyttat in i…..

  Det var så du gjorde, drömde om någonting nåbart.
  En vision kan helt plötsligt bli verklighet bara man tror & önskar nog starkt!!
  Ha ett Gott Nytt År med många nya fantastiska möjligheter att vara tacksam över!
  Kram Marith

 • Kamomilla

  Det är så härligt när alla bitar faller på plats…
  Jag är så glad att vi flyttade ut till landet. Men några pusselbitar vill jag att ska falla på plats ännu,på jobbfronten, sen känns det perfekt. Jag jobbar på det under nästa år och hoppas och tror att det ska leda nånstans.

  Lycka till med det nya året, hoppas det blir ett fint år det också!

 • Blonder og perler

  For et bra innlegg!!
  Vi burde vel alle være litt mere takknemlige for det positive i våre liv.
  Jeg er takknemlig for mye, også for å kunne følge din blogg som inspirerer meg veldig mye.
  Jeg ønsker deg og din familie et riktig godt nytt år.
  Klem

 • Anette

  Hej Anna! Jag känner mig väldigt tacksam till dig som inspirerat mig så! Delar också samma tro som du och jag tycker att du är fantastisk på att uttrycka din tro på ett bra sätt. Jag är ny i blogg världen så titta in på min blogg om du vill.
  Kram fr. Anette

 • no47-mia

  Hej!!
  Känns väll härligt att få känna tacksamhet.. Det är ju att man är lycklig inombords.. Det sprudlar av inre lycka..
  Tycker det känns alldeles mänskligt att tala om vad man känner..
  Du är ju du! Stå för det..
  Ha det bäst!

  Kram Mia

 • LenaS

  Vilket fint inlägg! Visst ska man vara tacksam, jag försöker ofta tänka på det, även i de mörkaste stunderna så tänker jag att det finns de som har det sämre att det är jag bara jag som väljer mitt liv…..
  Ha en fin kväll!
  Kramis/LenaS

 • sylvia

  hei Anna.
  så vakkert skrevet,
  nydelige ord du har satt på dine følelser her.
  det er så godt og gjr så godt å være takksam.
  alt godt til deg og dine.
  klem fra sylvia

 • Vita verandan

  Hej!
  Håller med er helt och hållet! Man rusar nog alltför fort fram i livet utan att tänka efter alltid…
  Jättefin blogg, med mycket inspiration! Kika gärna in oss mig. Jag har precis börjat blogga.
  Kram Anna (fint namn)

 • lottens vita och gröna

  hej du fina anna! sååå fint inlägg som gör att även jag känner mig tacksam! vara nöjd och tacksam, det är nog liksom livets mening…att inte bara sträva till nya mål utan stanna upp och vara tacksam!
  varmastekramen lotten

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »