mina reportage,  mitt hem

Hemma hos mig…

Nu är reportaget från mitt hem som Carina och jag har gjort med i
Magasinet Jeanne dÀrc Living nr 1!

Det är så roligt att få se sitt egna reportage i tryck!

Mina favorit ljusstakar. Fyndade på loppis för billig peng!

Rosor och vintergröna krispigt vintrig!

Mitt lantkök!

Foto: Carina Olander

Tack för alla goa hälsningar. Det gick bra att köra genom vinter Sverige! Helgen har varit så mysig! Vi stannade till hos Vintage by Nina. ett fantastiskt ställe. Vi fikade och beundrade alla vackra saker! Trevligt att träffa dig Susanne!Sen bar det i väg till Goa och hennes härliga familj!Tusen tack kära Goa och Torild. Åh vad det var mysigt att vara hos er. Tack för er generösa gästfrihet. Kram kram kram!!

Lördagen och söndagen tillbringade vi hos två jätte goa Tjejer Tack snälla för att vi fick komma till er. Det kommer att bli jätte fina reportage från era hem! Tack för er Gästfrihet. Mer om de hemmen kommer ni få veta när det publiceras i ett reportage. Den som väntar på något gott..

Ps! Magsinet är ute i flera butiker nu. Jag kikade i magasinet i fredags hos Vintage by Nina!

Ha nu en fin start på veckan. Kram Anna

45 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »