nyår

Nya bekantskaper..

Två gamla smörknivar har jag stiftat bekantskap med den här veckan..

Skålen på fot fyndade jag i helgen..

Mmmm…Den vita skålen räddade mitt humör när jag efter ha letat skor till två av barnen. Kom tom hänt ur skoafären. Tog tyvär med mig dåligt humör. Åkte på loppis. Hittade denna stora underbara gamla skål för 40 kr. Då kunde jag inte var sur på mer…

I dag har jag snabb tränat lite med mitt nya objektiv med kort skärpdjup.. Ja det är som man säger övning ger färdighet. Ska ta och öva och öva så jag kan få fram mer magi i bilderna!!

Tack för alla fina kommentarer om mitt hem i Magasinet Jeanne dàrc living.. Jag är så glad för reportaget. Glad för att Lonnie skrev om min filosofi på första sidan som hon själv delade. Att man får acceptera det man inte kan förändra och se det som är bra!! Tänker på en vers..

”Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.”

Ursäkta att jag inte kikat in till er. Jag jobbar så mycket nu. Har ju mitt jobb i hemtjänsten och sen har jag ju mitt företag. Mycket jobb men så kul!!

Kram Anna

32 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »