nyår

Gamla flaskor…

Gamla flaskor är verkligen kära ting för mig!

Dessa flaskor är ju riktiga kändisar nu, hi hi. När de har prytt dubbeluppslag i Magasinet Jeanne dÀrc Living….

Någon undrade vad det var för objektiv jag köpt. Jag har köpt ett
Nikon AF-S NIKKOR 50 mm1:1.4G tryck på texten så kan ni läsa om det!Det är ett ljuskänsligt objektiv …helt fantastiskt..

Tack alla ni som har tagit emot mig och ska ta emot mig för ett hemma hos reportage! Just nu söker jag fler hem i Fransk stil, gärna hem med kontraster! Jag letar även efter hem i andra stilar. Jag jobbar med Fotograf CarinaOlander och Fotograf Jonas Lundberg.
Mejla mig på.. anna.bjorkliden@gmail.com

Ha nu en riktigt härlig helg.. Det ska jag ha!!

Kram kram Anna

25 Comments

 • Ljuva Drömmar

  Hej Anna!
  Jag hittade din blogg i helgen och sträckläste den. Du är otroligt duktig och dina foton är underbara. Jag får så mycket energi och glädje från vad du skriver!

  Jag har precis börjat blogga och hoppas en dag kunna inspirera andra så som du gör.
  Du hamnar definitivt på min lista i bloggen.

  Varmaste kramar Maria!

 • Loppisliv

  Hej Anna! Hoppas helgen din var härlig, själv gick jag loss här hemma och har rensat och ändrat som en tok….hihi så knasig man är va? men oj så roligt det är samtidigt. Vackra flaskor, med etiketterna kvar. Kram kram Paula

 • Ullis

  Vilken härligt blog du har , Anna! Råkade helt i misstag komma in till dej, tittade runt lite, och blev jätteinspirerad.
  Ha det så bra,
  Ullis
  PS. Länkar till dej.

 • Lilla Blanka

  Hej vännen!

  Har läst/tittat på ert reportage nu, och ÅHHH vad fint det var denna gången igen! GRATTIS!!!!

  Flaskorna är jättefina, såå mysigt. Jag är också väldigt svag för apoteksglas o andra små flaskor.

  Kram
  Mia

  Ps japp vi får ses snart tycker jag!

 • Anonym

  Underbara gamla flaskor. Jag blir så inspirerad… ska genast gå upp på vinden och leta fram far och mors gamla medicinlåda. Där finns massor!

  Måste ge dig en eloge för din vackra blogg. Har varit inne hos dig flera gånger och förundrats över dina fantastiska inlägg och vackra bilder. Kommenterat tidigare har jag aldrig… det gör ju så många andra!

  Fram för allt så beundrar jag dig för att du visar din tro på ett så fint sätt. Det är inte många som vill berätta så naturligt om sin tro på Gud som du gör. Du är verkligen en mogen, stabil och lycklig kvinna.

  Din blogg gör mig glad.

  Vinterkram från Eva-Mari

 • Emma

  **Ja det är så fint med flaskor, nu hade jag hoppats på att vårt hem hade varit färdigt, det är väl en dröm för alla inrednings-tokar att få sitt hem fotograferade, ha det gott, kram till dig**

 • Monica

  Hej Anna,
  vilket fantastiskt vackert hem du har och en mycket inspirerande blogg.

  Jag längtar sååå mycket efter att få magasinet i min hand – men ingen butik i Stockholm har ännu fått in det, "morr" "morr"..

  Hälsningar Monica, blogg Betongkrukan

 • Temps perdu

  Anna, jag har hittat till din blogg idag. Du har den absolut vackraste bloggen jag mött hittills. Jag har suttit i några timmar med en kopp kaffe, som redan hunnit kallna, för jag har inte kunnat slita mej från dina inlägg. Jag har njutit av dom vackra bilderna, stämningen, och dom fina orden. Jag har känt stor glädje, inspiration samt och suttit svalt tårar. Jag känner igen mej i så mycket det du skriver om, motgångarna och vägen tillbaka till idag, här och nu. Jag känner igen glädjen och energin.
  Tusen tack för att du delar med dej. Att du inte håller tillbaka, utan skriver så ärligt och rakt.
  Vad glad jag är att jag hittat dej!
  Kram. En riktigt varm kram, fina du.
  Nina

 • StrandviksVillan

  Nu har jag fått mitt nummer också!
  GRATTIS till ett lyckat reportage!
  Du har verkligen ett inspirerande och personligt hem med så vackra detaljer.
  Ni är båda, du och Carina, så duktiga på det ni gör!

  Trevlig helg!
  kram, Ann-Christine

 • no47-mia

  Hej!!
  Ja det är snyggt med flaskor särskillt när etiketten sitter kvar.. Kände igen flaskorna ja.. ; ) Det gör väldigt mycket med en bra kamera mm.. Du är duktig! Själv letar jag efter en.. Ha en skön helg!!

  Kram Mia

 • Stine

  Du er vel heldig som får besøke så mange vakre hjem og skrive om dem!

  Har selv et Nikkor 50 mm med f1,8, så jeg kan tenke meg at det med 1,4 må være fantastisk å fotografere lyse og fine bilder med 🙂

  Hilsener fra Stine

 • lottens vita och gröna

  ohhh vad spännande med ett nytt objektiv, ser helt fantastiskt ut, superfina bilder anna!

  lycka till nu i jakten på hem hoppas det blir måååååååånga så vi får njuta som fasiken, har ju inte en köpt jeanne darc, det nya, ser ur fint ut som helst!!!!
  varmkram lotten

 • Liten Bod

  Åh, jag får börja 🙂 Så fint du skrev om tacksamhet och din tro. Jag känner också mer och mer att det finns en tid för allt, när saker och ting faller på plats. Rosorna med vintergröna var ju en underbar kombination, synd att min vintergröna är begravd under säkert 1 m snövall 🙂 Nu måste jag leta upp magasinet och titta på fler fina bilder… Kram, Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »