nyår

Tisdagsbilden- H A L L E N !

I dag är det hallen som är på tapeten i Fabriken. Jag har ju inte visat så mycket från min hall ännu. Den är inte helt klar så ni får ha överseende för hängande sladdar och blottande eluttag!!

Vi har tagit fram den gamla pärlsponten som satt bakom skivor i väggarna/tak. Det har varit ett enormt stort jobb, men otroligt glädjande! Vi har satt in ett fönster där det tidigare var en dörr intill köket!

Golvet hittade vi under det slitna klinker golvet. Vi har slipat, lutat och oljat golvet. Vi är oerhört nöjda med vår nya fina hall. Nu ska den bara bli klar: Jag hoppas,hoppas att den är klar till Jul då alla lister bor i vardagsrummet …

Det var en liten snabb resumé om hallen , mer kommer längre fram!!

Tack för alla krya på dig hälsningar. Jag håller på att bli bättre, men jag har ur jobbig hosta !!!

Kika in i Fabriken för att se vad de andra visar upp!
Ps:
Jag fick ett mail från en tjej som skrev att min blogg tog lång tid på sig att kladda upp sig. Har hört det innan av en släkting med. Måste kolla upp detta, det är ju inget kul att vara inne på en sida som hackar sig fram. Tusen tack ni som uppmärksammade mig på det. Har tagit bort snöfallet, kanske har jag för stora bilder med, men de är str mässigt lika stora som om jag skulle haft dem små!!

Har ni lust att skriva en rad eller två om hur ni tycker det är med upppladdningen av min sida!! Tusen Tack på förhand!!
Uppdatering..
Det måste ha hjälpt med snöborttagningen..!!!Tänk att snöfall tillomed kan ställa till det på bloggen!

Kram Anna

23 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »