nyår

Jag gjorde det!!

 Bilden är fotade på en liten mysig Italiensk restaurang där Sussi och jag satt och åt en go pasta en jummen juni kväll!

Passar på att titta in till er så på kvällskvisten! Jag måste berätta en sak. Jag klarade det! Jag blev ju tvungen att åka utan fotograf till Provence pga av sjukdom. Med uppbackningar av mina goa fotografkollegor Carina och Jonas åkte jag med vissheten om att jag skulle fota jobben själv i Frankrike och få hjälp med fotoredigeringen väl där hemma av dem.

I dag fick jag tummen upp och lovord från Tidningen som köpt reportaget. De var så nöjda. Ni kan gissa att jag blev glad! Som jag har sagt tidigare så strävar jag inte efter att bli reportagefotograf. Men att jag vill vara så nöjd med mina bilder som möjligt. Jag är så glad att jag klarade att genomföra det uppdrag som jag var utsänd på. Nu så ska mina fotobrister tas i tu med och redigering ska bli nästa utmaning att klara av. Enkel redigering av ljus är ju något som de flesta klarar av, utan vidare kunskap. Men jag vet vilket jobb mina fotografer lägger ner på att redigera bilder. Och är tacksam att jag ska få privatkurs!!
Tusen Tack Jonas för hjälpen med redigeringen!

Nu ska det grillas och firas!
kram Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »