nyår

Grateful..

Alltså jag känner mig så Tacksam! Tänk att allt har gått i uppfyllelse som jag har önskat mig. Vi flyttade in för tre årsedan i ett hus som hade blivit moderniserat på 90 talet. Jag såg framför mig i mitt inre hur huset skulle kunna se ut! Så här såg det ut innan!Bara det att vi köpte huset var en dröm som gick i uppfyllelse, i drygt 15 år hade vi längtat efter ett äldre hus!

I dag tre år senare så har vi satt in 100 åriga fönster, dubbelaltandörr, pardörrar mellan matrum och vardagsrum, pärlspont tak i vardagsrum, matrum och kök. Samt tapetserat i vardagsrum och målat i matrum. Nya taklister och dyl. Wow vad jag är Tacksam!Vi började i mitten av Juli med att sätta in fönstren och var klara nu i fredags med sista penseldraget! Hela fasaden är lappad och lagad, tvättad, skrapad och målad! Två rum totalrenoverade, endast golvet har fått vara som det är!

Fönstren är jag speciellt glad för. Vi hade inte råd att köpa nya fönster i gammal stil. Var lite ledsen över det. Men så började jag leta på blocket och hittade gamla korspostfönster, som matchade vår budget. Med råd från en bekant och min goa Carina så satte jag igång att renovera fönstren! Innanfönstren var tyvärr sönder så Allarängens snickeri gjorde nya innanfönster till oss!

Framför allt vill jag tacka Min pappa och min farbror Mats utan er hade aldrig renoveringen varit möjlig. Jag är så tacksam, och står till ert förfogande vid er renovering Tack så mycket för all hjälp!!

Och sist men inte minst så har jag kommit in på en bildredigeringskurs på högskolan. Nu ska jag lära mig massor, ska bli kul. Speciellt längtar jag efter att kunna räta upp separata föremål i en bild som tex tvskåpet. För att få raka linjer i resten av bilden så är det skevt, inte så snyggt. Men jag hoppas på att kunna få lära mig hur man gör. Och lägga ihop fönster så att man får rätt ljus i fönstren. Det ser jag framemot. Det var min fina vän Creando-Kicki som tipsade mig om utbildningen!

Ha en fin dag. Jag ska ge mig på de sista texterna innan jag går på julledighet på onsdag!
Och vet ni. Det är första året sen jag slutade skolan som jag kan vara helt jul ledig. Ni vet i vården har det vart så här. Är man ledig dagen innan julafton så jobbar man julafton och tex annandagen. Puh va tufft. Men i år har jag ju kunnat styra mina tider helt själv. Och jag är grymt tacksam för att det har funkat alldeles förträffligt att jobba heltid med mitt företag!

Ha det så gott/Anna!

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »