nyår

Min stil…

Det här med inredningsstil och så, om man ska kategorisera sig. Vad hamnar man då?

Jag funderar inte så mycket på det utan kör mitt eget race!Tycker inte att det är så viktigt vad ens stil heter!!
Man kan gilla så många olika saker och influeras av oändligt många stilar.
Jag mixar ihop sådant som mitt hjärta klappar för, och skapar en harmonisk helhet!

Grunden är vit där svart och trä samsas i en härlig blandning av ruffigt mörkt trä, korgar, plåt, modern design och lantlig inredning. Sen så är jag oerhört förtjust i bruna lädertoner i olika nyanser!

En sak vet jag! Jag har ”lättat på trycket” har hemma och rensat och rensat under året som varit. Vilken resa det har varit att få skala av ! För mig är det guld värt att äntligen få ha en vacker bas att jobba med.

Hade jag haft obegränsade penninga resurser så hade man hittat mycket av Tine Ks sortiment hos mig. Jag bara älskar sakerna därifrån! Något mer som står högt på önskelistan är en taggtrådskrona designad av Tove Adman. Om jag någonsin får en sådan, vet jag ej. Tills dess göra jag mina egna tolkningar av det som inspirerar mig!

Vad inspireras ni av?

Ha det så gott/Anna!!

27 Comments

 • Anna (Lantligt på Svanängen)

  Hej!

  klokt att inte kategorisera. Det är väl egentligen inget man gör i ett HEM utan tillhör butiker och stylade reportage!? Ni har väldigt fint och bloggens bilder är fantastiska! Jag funderar på allt det svarta, har du målat allt själv? Färgen är så mjuk!

  Och så DIN fråga, det som inspirerar mig är en känsla jag vill uppnå! Lugn, lyx, mys…

  God fortsättning!

 • Lantligt i vitt

  Gillar skarpt ditt roliga inlägg idag!!

  håller med om att man inte alltid kan kattegorisera ens stil hela tiden! vet inte ens vad jag skulle kalla min egen stil 🙂 Man köper det man tycker är fint och gör något bra av det!

  ha det så fint!
  Kramar Sofia

 • Anonym

  Tycker inte att man måste kategorisera sin stil, själv har jag ingen aning om vad min stil hemma skulle kallas. "Rustik skogshydda" är väl det närmaste jag kan komma vad det gäller huset, och den benämningen finns nog inte ens…
  Tycker i vilket fall att du har ett inspirerande hem och visar massor av vackra bilder!
  Kram till dig!
  Susanne

 • Sofia

  Håller med dig….
  Min stil är också en blandning av det jag gillar! Sen får det kallas vad som helst.
  Vitt men också en massa färg!
  Romantiskt ja men också grovt och rostigt!
  Ha en bra start på året!
  Kram Sofia

 • Njut av livets goda ting

  Hej Anna.
  Vilka underbara bilder från ert hem och din "stil".
  Jag inspireras av många saker, mår jag riktigt bra så inspireras jag av allt, bloggar, tidningar, skog, människor, ja allt…
  Ha en fin dag.
  Kram
  Jessica

 • creando

  Helt rätt! Varför placera allt i fack? Det har jag aldrig begripit mig på. Det är så begränsande. Varför inte istället omge sig med det man tycker om? Och vara nöjd med vad det innebär. Det blir personligt och inte så rackarns ängsligt.

  Vad inspirerar mig då? Tja, typ allt möjligt. Det kan vara människor jag möter privat eller i jobbet. Ofta är det bloggvärlden som ger inspiration. Eller tidningar. Eller naturen. Jag vet inte alltid varifrån inspirationen till nya idéer kommer. Plötsligt finns där en tanke som gror. Då tror jag att det är chefen där uppe som är inblandad 🙂
  Kramar Kicki

 • PERNILLA

  Tack Snälla du för de snabba svaret om både golv och bordet….nu blir ytterligare ett projekt som skrivs upp för 2012 leta bord med svarvade ben "…*skrattar…Jag tycker också det är kul att hitta lite här och lite där att inspireras av och sen är det fantastiskt roligt att hitta bloggar som dina…du ger mig MASSOR med ideér och inspiration just nu ….*ler.

  Ha en fin dag….Kram

 • Monica, Blogg Betongkrukan

  Hej Anna,
  så många vackra bilder i ditt inlägg!! Härligt!

  Hade för en tid sedan ett besök som frågade – vad heter den här stilen?

  Och då svarade jag "Min egen stil" för det är vad det är, jag blandar också allt jag tycker om och så blir det ju just "min stil" – men influsenser och inspiration hittar man självklart över allt!!

  Håller med om att TineK har mycket fint. Adman är suverän. Är glad ägare till en av hennes betongljusstakar.

  Önskar dig ett toppenfint 2012!
  Hälsningar Monica

 • rustik charm

  Du har så rätt Anna:) Tycker inte heller att man ska kategorisera sig. Jag har saker hemma som jag tycker om, som mitt hjära klappar lite extra för..Hämtar inspiration lite här och var. Jag gillar den vita basen blandat med grått, zink, naturmaterial, lite svart och brunt. Sen kan det ändras fort men det är ju så kul att pyssla och plocka. Du har ett så fint hem som jag inspireras mycket av:)

  Ha en fin dag.
  Kram Kristina

 • StrandviksVillan

  Jag inspireras av bland annat DIG!
  Har inte själv heller nån särskild stil, utan använder det jag gillar och byter ofta ut och flyttar om. Har ingen sån pengbörs att jag kan köpa märkesprylar, men man kan hitta så mycket fint ändå.

  Tack för en fin bildsamling från ditt hem!
  kram, Ann-Christine

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Så snyggt! Jag längtar också efter att ha en bra grund att jobba med. Vi ska sätta igång med köket nu i vår, äntligen! Det kommer göra mycket för min känsla av trivsel hemma, man vistas ju så mycket i köket! Sen är min stil mycket gammalt, slitet, industriellt, ruffigt.. med vit bas och mycket ljusa möbler, men gärna lite som bryter av! Mina favorithem att inspreras av är Nina Hartmanns, Lena (Lustfyllt), Lantlif, Vita verandan-Anna, Vita Ranunkler m.m.
  Kram /Anna

 • Välkommen!

  Å vilka vackra bilder Anna. Fint inlägg…Vad inspirerar? Å, för mig är det så mycket, plåt, trä, lantligt, roccoko är en stor inspirationskälla för mina väskor (går väl inte att missa *haha*)…Din sida inspirerar mig 🙂 … och mycket mer.
  Önskar dig ett underbart 2012. Kram Kram Malin

 • elinAnita (eddaskreativiteter )

  Helt enig med deg,å ha en stil bare når det finnes så mye forskjellig vakkert/røft å velge i…det blir for kjedelig for meg.
  En plokker litt fra hvert prestegjelde som vi sier av det en liker å omgi seg med.
  Du har masse lekkert i ditt hjem..
  ha en fin dag

 • Maria

  Åh, vilket intressant blogginlägg!!! Och vilken vacker blogg!!!!
  Jag tycker inte heller att man behöver kategorisera sig i en stil… Jag gillar det marina, New England-stilen. Blandat med boheme-chic, industri…typ 😉 Framför allt gillar jag när hemmet speglar personerna som bor där. Just nu bygger vi nytt hus och själva huset är ett New England-inspirerat hus, där färgerna får bli en vit bas, med beige, grå, brun, svarta inslag. Inredningen hos oss går i mörkt trä, svart,vitt, brunt, silver, lite zink… Massor med kuddar, eftersom jag älskar att sy 😉
  / Maria

 • LantlivsAnette

  Åhhhs så fint Anna !! Så är det ju, man plockar lite här o där..sånt som man gillar ! Min inspiration hämtar jag mycket av Nina Hartmann, hennes hem är sååå vackert tycker jag, jag har hennes nya bok o bläddrar i den nästan varje kväll..
  Kraaam Anette

 • Hannis

  Klokt att inte kategorisera!
  Det ska handla om hjärtats klappande som du skriver.

  Är less på att det alltid ska finnas en titel på saker=))
  Jag har det jag för stunden faller för, sen kan det ändras snabbt hos mig.

  Hoppas att du får ett bra 2012/
  Kram Hannis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »