nyår

På plats…

Har inte lärt mig att lägga ihop bilder ännu.Så att man kan få in mer teckning i fönstret! 
Men det kommer senare i kursen.Det ska bli så kul att få lära sig det!

Jag är super nöjd. Är så glad att se mina bilder på väggen.
 Alla bilderna bär på minnen, de får mig att drömma!

Bilderna är printade på Bording i Borås.Tack för hjälpen,Morgan o Peter!
 Ramarna köpta på Gekås för typ 30 kr st!

Det var ett så fint morgonljus i dag. Rummet kändes så varmt och inbjudande. När jag bildbehandlade mina rawbilder så valde jag en annan vitbalans för att få fram den varma känslan som var i rummet vid fototillfället!

Vet ni va! Jag fick godkänt!(man får godkänt eller underkänt) Lämnade in första inlämningsuppgiften på bildbehandlingskursen i går. Skrev tre sidor dokumentation! Det var så roligt och jag fick så fin feedback över mina reflektioner. Åh, va glad jag blev! Jag har verkligen lärt mig massor och har bara kommit till lektion 6! Fantastiskt kul!

Ha nu en härlig dag i fina vårvädret! /Anna!!

35 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »