nyår

Våren..

 Så fort det blir lite varmt igen, så ska jag piffa altanen. Den ska få sig en släng av marrakech!

Våren är så ljuvlig! Det är så fantastiskt att se från dag till dag hur grönt det blir!
Jag är i slutfasen av bildredigeringskursen! Nu är det ju inte så att man blir ett fullfjädrat bildbehandlingsproffs, efter kursen!
Utan bildbehandling är ett hantverk som man får öva upp. I photoshop har man alla redskap för att kunna få en bild att bli riktigt fin!
Just nu tränar jag på lager. Lite lurigt måste jag säga. Men jag tränar på, det så roligt att kunan lära sig att mer!
Mina fina fotografer som jag jobbar med de lägger timtal på bilderna, för att de ska ha rätt ljus i varje del. Ett pussel många gånger, då flera bilder ska läggas ihop! 
Så fotografering + bildbehandling är ett konstnärskap, en professionalism, på hög nivå!
Jag är väldigt glad för att mina bilder inte ska publiceras av en tidning, då jag vet hur en bild ska se ut för att hålla måttet i press! Det är lite mer än att dra i ett par reglage som behövs!
Hur som helst så kommer i alla fall mitt reportage från Provence i Drömhem i sommar. Jonas hade instruerat mig att fota samma bilder i olika upplösningar så att han kunde lägga ihop bilderna för att inte få utfrätna fönster tex. Utan hans hjälp så hade det inte blivit lika bra!
Om jag vill jobba som fotograf. Vet inte? Inte nu, för jag är ett ljusår ifrån att behärska bildbehandling på ett korrekt sätt. Jag vet att man kan slippa igenom en tidnings granskning, men helt plötsligt så står man där och inte håller måttet. Nix, inget för mig! Skönt att överlämna fotandet till Jonas och Carina
Jag fotar för att det är min passion, och är glad för att ha bloggen att visa mina alster på!

OBS!!! Fick precis ett bortfall av hem för reportage i Stockholmstrakten. Finns det någon i Uppsala/sthl trakten som skulle vilja visa upp sitt hem i en inredningstidning. Reportaget behöver göras 6 juni. Mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com så får vi höras mer!!

Ha det så gott/Anna
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Beancieda

PMID 28027320 Free PMC article buy priligy generic Another 14 patients developed distant recurrence, after a median interval of 31 months ranging from 8 to 104 months; 1 patient was initially diagnosed with Stage I disease, 2 with Stage II cancer and the remaining 11 with Stage III cancer

Vitt är vackert

Så härliga bilder! Tycker också du är superduktig och hittar mycket inspiration här! Ha de fint! Kram ellinor

creando

Du är riktigt duktig på att fota Anna. Märks att du har tränat på det länge. Som många andra skriver, så är det en fröjd att kika in hos dig och bli inspirerad 🙂

Kramar Kicki

Luna D Sign

Det ser så härligt ut med grön gräsmatta. Här i Luleå är allt fortfarande brunt och isen har precis släppt havet fritt. Men jag upptäckte att det i allafall spirar lite i rabatten.
Kram Malin

Åh vad ert hus är fint, och verandan med, min veranda är så stor o klumpig! Ska bli kul att se hur du fixar sedan, min veranda har just fått en släng av Falurött;) mari.

evalevabo

Sååå fint du har..och grönt.
Kram

MammaElva

Ja, fota är kul och du är jätteduktig!

Anna Truelsen

tack!!

Spets och Silver

Om jag fick önska skulle du göra flera inlägg om dagen med dina fina foto. Men så klart att du inte kan! 🙂 Du skriver bra och dina foton är alltid så fina. Ett nöje att läsa din blogg!

Kram från Nette

Anna Truelsen

Tack, rara vad glad jag blev!

Stenmur & Gärdsgård

Låter som en jätte kul kurs du gått… Du är oerhört duktig på att fota och känslan den har du.

Alltid kul att kika in här och se vad som är på gång…

Kram och ha en härlig dag!
Malin

Mys och hemtrevnad

Hej Anna! Vad kul att du hälsade på….sååå himla klantigt av mig att inte förstå att det var du som fyllt år…GRATTIS i efterskott! Ser att du hade mycket fint med på loppisen. Förstår att ni hade en mysig stund!! Hade varit så kul och kunnat åkt dit, men jobbet fick gå före…Vilken go altan du har…Hoppas våra vägar möts snart igen. Varma kramar jeanette/semlan

Anna Truelsen

det var så mysigt hos dig..ostkakan gav mer smak, ska göra en egen variant nån dag.

Kram

Tina Dalbøge

Spændende blog du har her… FLotte billeder. kh Tina

Anna Truelsen

kul att du gillar mina bilder..

Mariette

Läckert med Marrakech!

Du är så duktig Anna och en inspirationskälla!

Kram Mariette

Anna Truelsen

tack..

Translate »