nyår

Det här gillar jag..

Jag gillar ett rustikt intryck. Därför är jag nu, till slut väldigt nöjd med den här vyn intill pardörrarna.
När jag ändrar om använder jag oftast det jag har här hemma. Och jag har hittills känt att det fattas något här. Men så kom jag på vad det var. Det var ju ett horn som saknades. Inhandlade det i helgen på en loppis, och nu är jag jättenöjd.

Ps. vill slå ett slag för min Adventskalender. Alltså, det är så fina priser!  Helt fantastiska! Vilka fina julklappar jag kommer lotta ut här. T.ex. så kommer företaget Tusent som den här svarta byrån kommer ifrån vara med och lotta ut en riktigt högvinst. Lite i den här stilen faktiskt, men mer säger jag inte. Lite hemligheter måste man få ha, ler:)

Ha en fin dag/Anna

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »