nyår

Det där med kuddar..

Jag tycker inte att det är helt enkelt med kuddar. Det finns massa fina kuddar i omlopp i alla butiker.  Jag blir väldigt köpsugen när jag ser dem. Det har varit många gånger i höst jag känt att den kudden måste jag bara ha. Men jag har valt att inte trycka på köpknappen, utan har tänkt en vända till. Passar kuddarna ihop med de jag har? Går de att tvätta? Är de sköna att luta sig emot? etc..

Med alla dessa frågor så har det inte blivit så många nya kuddar. Just denna soffan har saknat några riktigt snygga kuddar.
Men så plötsligt hände det. Det fick bli två grå kuddar i sammet från Hm Home och två fina kuddar från Ph home köpta på Lakewoodliving and beds and living 
Hur gör ni med kuddar?

Ha det så gott/Anna

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »