matrum

Måla om

Innanför dessa pardörrar i vardagsrummet kommer det snart hända grejer. Ett rum som används både som just vardagsrum och sovrum för ett par månader.

När vi ska kunna flytta tillbaka flyttas fram hela tiden då var källarrenovering har bjudit på en del överraskningar, men mer om det en annan dag.

Jag är ju så sjukt nöjd med kulören på väggarna i matrummet och nu så ska alltså vardagsrummet bli ljusare. Äntligen säger jag! Jag är ju en människa som gillar ljusa toner men får för mig lite då o då att testa annat.

Kan det vara mitt jobb som påverkar mig måntro, he he! Men hur som haver, ingen minns en fegis, man behöver testa för att veta vad man gillar och nu ska rummet intill alltså äntligen målas om och dekoreras, det har liksom uteblivit då jag intre trivts i rummet.

One Comment

  • Anna Truelsen

    Det är alltså här inne i vardagsrummet där det vanligtvis står ett matsalsbord men nu en stor säng som det ska målas om ✌🏻

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »