nyår

Amsterdam

@flerursdamelie

@mirandamaakt

@dromelot

Jag är nyss hemkommen från en jobbresa i Amsterdam . Med på resan var fotograf Jonas Lundberg. Vi har haft så kul, åkte kors och tvärs över Holland med tåg och bil, mött fantastiska människor sett så fina hem och ätit så god mat och ja, bara haft det toppenkul.

Det roliga är att att åka till Amsterdam har varit ett av årets mål i mitt företag. Jag har alltid fascinerats av landet och varit så sugen på att åka dit, och hemmen som jag sett från Holland på Instagram är så personliga och annorlunda mot våra här i norr, fast här finns ju fina hem förstås, men det är alltid kul att se något nytt. Jag har lagt ner många timmar på att få resan gå i lås, och jag kan säga att det var så värt det.

Ha det så gott/Anna

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »