mina reportage

Villa Strömsfors

Bakom kulisserna på en reportagefotografering

Mobilbilder

I går var Fotograf Carina Olander och jag i Strömsfors på Villa Strömsfors och gjorde reportage till Gods & gårdar.


Jag älskar den här villan och hr varit här inne flera gånger.


Jag hade åkte förbi villan i flera år och en dag var min man med. Jag sa till honom att någon gång vill jag gå in där och se hur det ser ut. Det häftiga var att typ två dagar senare låg det en inbjudan i min brevlåda till Villan. 
Villan hade fått ny ägare – Hökerrumsbygg som hade stora planer för villan och bjöd in mig och ett ett par andra influensers .
Jag blev helt överlycklig och fick givetvis gåshud på hela kroppen. Det var ju näst intill helt otroligt att jag som nyss sagt att jag vill besöka villan, men trodde det var omöjligt fick en inbjudan.
Här kan ni se bilder från Villan innan den renoverades
Förr förra hösten innan villan tog emot sina första gäster var jag där på visit och sedan dess har jag försökt att få någon tidningen att nappa för reportage, och igår blev det äntligen av.
Vill ni veta mer om Villaströmsfors och se mer bilder så tycker jag att ni surfar in på deras hemsida.
Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »