mina reportage,  samarbete,  sovrum

Packa liten kappsäck -Tjejresa till Dubai

Samarbete

Nja, någon lien kappsäck blir det nog inte. Eller jo, en kappsäck blir det – min kameraryggsäck skall åka med. Men för att få plats med alla mina 18 tilltänkta klänningar så behövs en rejäl resväska,ler:) då jag gillar att kunna välja vad jag har lust att ha på mig just då!

Skorna är ett superfynd (99 kr) som jag gjorde igår. Jag gillar högklackat men kan inte ha stilettklack, och har varit på jakt efter ett par pumps med platå fram och lite grövre klackar och det hittade jag på Din sko igår!
På måndag åker jag äntligen till Dubai på tjejresa. Jag har väntat och väntat på detta väldigt länge nu och jag kommer att åka med min bästa vän Paulina och göra Pr för tjejresekonceptet som företaget Ditt Dubai har. Jag kan säga att det är inget dåligt program och jag kommer att visa er allt! 
Wow, alltså!
När vi hade lunchmöte inför uppstarten av planeringen inför resan så myntade jag ett uttryck.
Jag märkte inte det själv utan Linda & Malin tjejerna bakom Ditt Dubai upplyste mig om vad jag precis sagt. 
Jag sa –

I Dubai är det onåbara nåbart!

Det är precis så det är. Te.x i Dubai kan man åka limousin till samma pris som vi åker taxi i Sverige. Ja, ni fattar. Vem vill liksom inte åka limmo. Jag vill, ler:)
Det är svårt att säga vad som är höjdpunkterna på resan. Jag är liksom till och med Euforisk över att få åka med Emirates. Hittills så är Turkish Airlines mitt favoritflygbolag, men jag har hört så mycket gott om Emirates så jag ser fram emot den 6,5 långa flygningen, där jag skall se på film, äta god mat och dricka vin – njutbart helt enkelt!
Vi kommer att få se oss runt i Dubai, åka Yellowboats i Dubai Marina och beskåda Palm Jumeirah som redan från början utnämndes till en av världen åttonde underverk.
På kvällen efter det kommer vi att besöka några barer och cafeér med fantastisk utsikt och som har Ladysnighterbjudande och kommer att avsluta kvällen på Billionaire Manison och Monroe Nights.
En club som jag har velat besök i över ett år, och vi kommer få en rundvisning där innan allt drar igång. Det kommer bli spektakulärt, det garanterar jag. Vi kommer att klä upp oss till tänderna, med snygg klänning och klackskor, det ska bli så kul.
Nä, nu berättar jag inte mer. Hoppas på att ha gjort er tillräckligt nyfikna för att hänga här nästa vecka. Ni kommer inte bli besvikna. Spänn fast säkerhetsbältet så åker vi!
( men jag kan avslöja att det blir bootcamp i öknen, besök på lyxiga hotell och en FRIDAY BRUNCH;SOM ÄR NÅGOT UT ÖVER DET VANLIGA)
Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »