resedagbok,  resor

Hyra cyklar

Innan vi åkte till Kroatien så lovade vi killarna att de skulle få hyra cyklar. Och i går kväll var det dags då det var lite svalare på kvällen då mörka moln drog in.

De blåste upp ordentligt och vågorna gick höga vid kajkanten, men något regn eller åska blev det aldrig utan molnen blåste snart iväg och det blev sol igen.

Jag tycker att det var helt magiska färger ner vid kajen där killarna ville cykla. Platsen där översta bilden är plåtade är en otroligt vacker plats och det sägs att solnedgången är fantastisk här. Måste försöka pricka in det någon kväll.

Under tiden killarna var ute och cyklade gick vi till våra goda vänner som kom till ön igår. Vi hade en toppen kväll ihop med dem,så glad att de kom.

Cyklarna hyrde vi på Kaleta, efter att vi fått tips om dem av Turist byrån –Korcula Tourist Board. Så fort jag kommer till en ny plats så går jag till turist byrån för att få så mycket information jag kan.
De på turistbyrån visade mig även fina vägar man kan cykla, och visst låter det lockande att ge sig ut på cykeln och leta sig fram till ”hidden beaches”

Jag gillar googla upp saker man kan göra men turist byråerna sitter på så mycket information. De har hjälpt mig med så mycket, tex har de hjälpt oss med att arrangera ett sjukhus besök för vår son som har gips på sjukhuset  i staden. Enligt sjukhuset i Split hade man inte röntgen på ön, men det var fel,mer om det senare..

Vår son till höger, och hans kompis som vi bjöd med på resan.

Nu ska jag strax väcka mannen och sonen och så skall vi äta frukost innan vi åker på återbesök med sonens hand.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »