drinkvagn
matrum,  samarbete,  vardagsrum

Drinkvagn i mässing

 

Inlägg i samarbete med Benjamin Moore Sverige

drinkvagn
Vi har valt att måla vardagsrum och matrum i två olika grå kulörer som påminner om varandra. I vissa ljus ser de nästa likadana ut och i ett annat ljus ser man att kulören Coventry gray HC-169 är lite kallare än Metropolitan AF-690 som väggarna i matrummet är målade med. Färgen kommer i från Benjamin Moore.
mässing
Visst är den snygg vår nya drinkvagn. Jag googlade på drinkvagn i mässing och hittade denna på Trendrum. Den var i precis i den stil jag ville ha, lite åt Art deco stilen, elegant och stilren med en fläkt från förr.
Lars Wallin
Jag skulle vilja ha fler cocktail glas och är väldigt förtjust i de tre jag har som jag fått på två olika event. Måste säga att mässing och grått gifter sig väldigt bra.
Mässing
Jag har en spegel på gång som kommer att hänga över denna goding, det kommer bli en lyckad kombo. Sen så längtar jag även efter att våra golvlister ska komma upp då det blir mer helt när de är på plats. ( Och elementrören skall målas vita med.)
serveringsvagn
Allt hänger på detaljerna, eller hur? Tycker drinkvagnen är hur fin som helst för att vara ny:) Tycker den känns antik och det gillar jag . Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »