panel
bröstpanel,  matrum,  panel

Videkissar, det är väl ett vårtecken

Älskar våra panelklädd väggar och kulören, oh yes, vad den är trevlig. Det är samma kulör på alla väggarna på bilden men kulören upplevs olika beroende på hur ljuset faller. (den heter Metropolitan AF-690 från Benjamin Moore)

Knappt har julen plockats ner förrens hela instagram/bloggvärlden ropar nu vill vi ha vår, ja detta förekommer säkert även utanför dessa kretsar. Visst är väl det ett tag till innan ”vi kan gå utan strumpor och skor”

 

Det är nog ingen nyhet för er att jag är en sommarmänniska jag har ju inte direkt hymlat med det. Jag älskar värme och sol, och jag älskar att längta efter våren, följa vårtecknen, hoppas och längta. Men det gäller att stanna upp och vara just här och nu så man inte missar det som är nu. Än dröjer det innan man kan grilla och sitta ute på terrassen under druvorna och njuta av sommarkvällen, fram till dess tänker jag njuta av goda soppar, värmande brasa och leva här och nu. (Jag har ju förmånen att kunna resa en hel del i mitt jobb och det gör att det inte känns så långt till sommaren, då den gästspelar för mig lite då och då.)

Videkissar säga väl vara ett säkert vårtecken. I slutet av december, början av januari varje år ger de sig till känna på vår Sälg som står intill skogskanten. De flesta av oss längtar efter ljuset och för varje vecka så blir det mörkt tio minuter senare, det är ett härligt vår tecken tycker jag och så har jag börjar höra fåglarna. Men än är det länge till ”blåsippan ute i backarna står, niger och säger att snart är det vår”

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »