falurött
mina reportage

Äppelblom och faluröda byggnader.

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander

Det är så kul att åka runt och göra reportage. Jag möter så många fina människor och får se deras livsprojekt.

Det är fantastisk att få ta del av en människors liv. Jag har sagt det tidigare men det tål att sägas igen.

”Jag samlar på minen i från alla de människor jag mött. Det känns fint det.”

På bilderna ovan ser ni bilder ur ett Reportage i från senaste Lantliv som Carina och jag har gjort i från Sofia och hennes familjs hus som ligger i Drömminge. Ja, ni hör ju stället är som en dröm, en idyll ute på landet med vackra faluröda byggnader och ett genuint hem som andas sakrala toner.

Klicka in er till Sofia för att se mer, och löp och köp Lantliv som är fullspäckad med härlig inspo.

Ha en fin dag i vårsolen/Anna

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »