samarbete,  trädgården

Plantera äppleträd.

På juldagen var jag rätt så trött på att äta och se på film och bestämde mig för att det var dags att börja greja ut, det var ju ändå mildväder och ingen tjäle i marken. Jag började med att bredda de grusade områdena och gräva land och anlägga mer gångar och har hållit på sen dess.

Det har varit ett jättejobb, men ofantligt kul och livgivande på alla sätt o vis. Nu börjar fas två då växter och häckar ska planteras och frön ska sås.

I samarbete med  Åkrabergs trädgård  så kommer det ena och det andra dyka upp i min trädgård i vår. I söndags så kom två stycken äppelträd av sorterna Aroma & Katja samt två blåbärsbuskar och ett gäng perenner, bl.a löjtnantshjärta, fänrikshjärta, akleja och stjärnflocka hem med mig. Åkraberg Trädgård ligger i Väröbacka mellan Frillesås och Varberg och är väl värt ett besök. De har jättehög kvalité på sina växter, och har ett stort sortiment och är mycket kunniga

I tider som dessa så är det guld värt att ha en egen täppa och växter att sköta om. Personalen på Åkraberg hälsar att de har hemkörning av växter om man inte kan/vill lämna sitt hem.

Ha det så gott/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »