samarbete,  trädgården

Dags att behandla trädäcket!

I samarbete med M & P Paint & Coatings 

Trall

Här kommer ett supertips från mig:)

För några dagar sedan tvättade jag trappan utanför köket med högtryckstvätten och använde mig av Thompson’s waterseal Deck Wash som rengör trät från mögel och bleker det milt. Två dygn senare så behandlade jag trallen på trappan med Thompson’s one coat water seal.  En produkt som är otroligt lätt att använda, ser ut som ”utspädd mjölk” och doftar inte starkt, vilket jag verkligen uppskattar då jag är känslig för starka dofter. Man behöver bara applicera en gång sen så är det klart. ”Thompson’s One coat water seal är en unik mikroemulsion av kisel som tränger in i trät och gör det avvisande mot smuts och vatten.” Trät kommer bli snyggt  ljust silvergrått. Efter ett år gör man en ny strykning och sen håller behandlingen upp till 10 år. Längtar efter att jag kan behandla vår nybyggda terrass med detta medel, det är ju så snyggt med trall som går åt grått.

tryck på texten nedan för att se hur jag använder produkten.
IMG_6146

ni hittar produkten hos färghandlaren och på Hornbach

Ha det så gott/Anna

4 Comments

  • vog

    Football today can be found in seconds by using the portal’s simple but user-friendly interface. You no longer need to search for dubious sites and use unverified data, as our resource provides all the necessary information for a productive work with sports. Real time data feed solutions for betting, sports, media and Internet companies in JSON or XML format API. The statistics portal covers most competitions in the world, allowing you to view fixtures of matches and get additional information, in addition to livescores of the current competition. Football scores today also shows in-depth statistics, in which you can find: Liverpool played Manchester United in December 2018, where they beat United 3-1. Mane and Shaqiri scored for Liverpool and Lingard scored for United. The second time these two heavyweights met was in February 2019, where the game ended 0-0. These games are always special since two Premier League greats are involved.
    http://gpcjjat.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=1978
    LiveResult, in turn, is the first Russian livescore service, and opened back in 2001. Bet on Soccer from your mobile with 1xbet! UEFA Champions League Additionally, this website boasts an intuitive app that works on iOS and Android-powered devices. The app provides fast and more comprehensive live scores. Fans have the option of selecting their preferred matches and get notifications whenever one team scores. The site also features a selection of other favorite games that are available all around the clock. £30 Matched Free Bet if your First Acca losesNew UK customers only. Min Deposit: £5. Maximum Free Bet: £30. First bet on a Football or Horse Racing multiple with 3+ selections. Overall odds: 3. 00 (2/1) or higher. Free Bets available upon settlement of the qualifying bet. Debit card deposits only. Deposit method restrictions apply.

  • Jenny

    Hej Anna! Jag undrar bara om du fortfarande är nöjd med produkten efter ett år. Har hört att det kan bli halt av den är det något som du märkt av? Vi håller på att fundera på vilket alternativ vi ska välja då vi inte är sugna på olja…/ Jenny

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »