Reklam,  sovrum

Sovrumsinspiration

Reklam för Hilding- Family Plus Kontinentalsäng 

Sovrumsinspiration

Gardinerna fladdrar i vinden och solens strålar letar sig in genom altandörren som står på vid gavel. Syrenbuketten som står invid sängen doftar ljuvligt. Sommaren är här och för mig finns det nog inget underbarare sätt att vakna på än att öppna dörren, höra fåglarna kvittra och njuta av de första värmande solstrålarna, dagen kan inte annat än att bli bra.
Rummet på bilderna är vårt gästrum inrett med hotellkänsla och lantligcharm.

Svanenmärkt

Sängen är en 160 cm bred Family plus kontinentalsäng. Den är otroligt skön! Jag har valt klädseln Eco brungrå och en vägghängd trägavel i kulören rökt som vi placerat högt upp på väggen.
Hildingsängar är den enda svenska sängtillverkare som är rek av astma – och allergiförbundet plus att de innehar Svanen-märkningen och bygger alla stommar av FSC-märkt trä. (Anledningen till varför Astma- och allergiförbundet rekommenderar Hilding, är att all klädsel är avtagbar så att man kan tvätta den. Alla Hildings sängklädslar tillverkas helt utan användning av vatten och PFC-kemikalier. Tygerna är gjorda av Harmolan som är smutsavvisande, antistatiskt och ventilerande. De kan dessutom återvinnas upp till tio gånger. Egenskaper som gynnar både människan och miljön.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »