Reklam,  trädgården

Mördarsniglar

Reklam för Substral  – Snigelmedel – Sniglar nej tack!

”Lilla snigel akta dig”

Jag har förklarat krig mot ”mördarsniglarna” i min trädgård. Jag lägger mycket tid på att odla grönsaker & blommor och mina grödor ska ätas av oss, inte hamna i magen på en lömsk brun slempropp till snigel.

För att skydda mina grödor mot angrepp av sniglar som klipper jag alla sniglar jag ser. Häller snigelmedlet – sniglar nej tack från Substral i en hink. Doppar saxen i medlet och klipper sen en snigel och doppar saxen i hinken osv. Detta är grymt effektivt då det hamnar snigelmedel på de klippta sniglarna och sen när deras kumpaner kommer för att äta upp dem så får de i sig snigelmedlet, smart va! På så vis tar jag kål på många på en gång


Mördarsniglarna har nästan tagit kål på min aubergineplanta så nu gäller det för mig att vakta den ordentligt. Jag kommer även sprida ut snigelmedel runt den.

Har du problem med mördarsniglar med, beställ snigelmedlet här;)

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »