nyår

The Cross!!!

Vitt! för mig betyder vitt ,frid , ro och liv!!

Påsken för mig handlar om mer än bara mat, godis och familj,vänner! För 16 år sedan när jag var 16 år.Tog jag emot Jesus i mitt liv..Alltså jag insåg att jag inte orkade längre..hela mitt liv var en enda fest..Fylla och villa..nya killar ständigt!! Allt handlade om bekräftelse , veta att jag dög!!Jag ville bara vara älskad!!

Det enda som fanns där var tomhet!!Som jag ständigt fyllde med fest!!!

När jag tog emot Gud i mitt liv , totalförändrades hela mitt liv.Jag fick en stark frid i min själ.. nu känner jag mig trygg,älskad och bekräftad..Det är hos Gud jag hämtar min styrka..
Jag har upptäckt att Gud alltid har tid med mig!Att han lyfter av det som är tungt..ger mig hopp och inre ro i livets stormar..

Ja det är detta påsken handlar om för mig!!Att Jesus dog på korset och uppstod igen!!Att han bar min smärta och sorg.

Ha en härlig påsk tillsammans med era familjer och vänner!! Vi ska till mina föräldrar och äta påskmat!! Trodde jag skulle kunna visa bilder från vår årliga Tjolöholmslotts promenad! men vi har ju fått vinter..så bilder från Tjolöholms promenaden kommer senare..Denna lilla utflykt gör vi varje år!!! Vi har gjort den i 14 år..super mysigt.Vi har picknic med oss och har alltid vår..men inte i år..så vi skjuter upp utflykten ett par veckor…


Kram Anna

53 Comments

 • Anne

  Hey, Anna! I am so happy to find your blog today AND hear about your faith. Sweden is kind of a dark place, spiritually (also in winter) so it's heartwarming to know that the message of the gospel is still being heard and accepted. Hugs to you from this American in Gothenburg!

 • Fru B

  Känner igen mig i det du skriver även om jag var betydligt äldre än du innan jag insåg att det var just bekräftelse jag var ute efter. Vilken underbar blogg du har : )

 • Marianna

  Hey! Har først nu stødt på din blogg, og jeg synes bare, den er så fin og dejlig og flot. Og så er dette indlægget så dejligt varmt og en påmindelse til alle os troende.
  Jeg har sat dig på min bloggeliste.

  Marianna

 • Strandkullen

  Hej! Visst är det konstigt att man liksom drar sig för att uttala sin tro i dagens samhälle. Va!! ÄR DU religös…?!?!får jag höra. Ja, svarar jag då, men det innebär inte att jag går till kyrkan varje söndag och ber och aldrig tar ett glas rödvin eller aldrig svär!! För mig är min tro helig. Jag kan bara inte forma mig i en mall, men jag tror på budordens budskap och jag lär mina barn dem i mina handlingar och när de var små bad vi aftonbön ihop vid sängkanten. Jag upplyser dem om vad högtiderna går ut på och jag går alltid på julens midnattsmässa liksom påskens. 1:a advent går jag alltid på med, för det är en så fantastisk stämning i kyrkan då!Älskar de gamla psalmerna! Jag sjunger i gospelkör men det är mest för sångens skull, inte för att jag är religös…men ändå tror jag på Jesus och har min trygghet och tilltro via honom… Starkt av dig att öppet tala om vad just du tror på. Gud är med dig och han finns för alla! Kramis semlan

 • kidigirl

  Hi Anna 🙂

  I love your blog, your photos, writting.
  I wish you many happy days with God in your heart.
  I gave my heart to Jesus few years ago, but now I'm a little lost, but in spite of all happy. You remind me of Him today 🙂

  Edith

 • Anonym

  Thank you for posting about Jesus and the message of the cross. It gets forgotten in the Easter Rabbits tale. I too believe.

  Have a thankful Easter. He has risen!

  Melissa from Canada

 • Family Blommendahl

  Easter with out Jesus in your heart it is like a egg with nothing in side…just the cover.

  I am happy that you have found Jesus as your savior. It is the best thing ever we can have…after that we still can have so much beatiful things in our lives!

  Blessings, Niina

  Ps. I love your blogg!!

 • Angela

  Hej Anna !
  Vad frimodig du är och berättar så om ditt liv med Jesus. Tänk att han dog för alls vår skull.
  Vad många fina kommentare du fått. Man blir glad av att läsa att det finns längtan hos många.
  Gud välsigne dig och dina fina blogg.
  KRAMIS Angela

 • Miriam

  Hei. Det var så bra å lese hva påska betyr for deg. Vi har fått slik en stor gave gjennom Jesus død og oppstandelse. Det er så godt å se at noen fremdeles feirer påske på grunn av dette. Ellers må jeg si at du har en utrolig flott blogg. Du har så mange fine bilder. Her kommer jeg innom igjen 🙂 Miriam

 • Sockersött

  Alla har vi olika sätt för att hitta tröst,kraft tillit, bekräftelse osv.
  Skönt att du har hittat ditt sätt att må bra på. Själv är inte troende utan har helt andra livs filosofier.

  Hoppas du får en fortsatt fin påsk.

  Kramar Kia

 • Ina

  För mig betyder Påsken detsamma för mig som för dig. Jag blir så glad när man ser att det finns så många som tror. Ibland kan man känna sig så ensam om att tro så starkt och då blir man så lycklig att det finns fler. Kram / Ina

 • Carina

  Jag gillar verkligen din sida du har så mycket fina bilder samt att du skriver så bra, fina tankar. Jag har också min tro på Jesus är själv aktiv i Missionskyrkan.
  Ha en fortsatt skön påsk
  Kram Carina

 • Morse Farm

  Hej vännen!

  Tänkte på dig häromdagen när jag och Matilda var på antikrunda. Jag hittade, vet inte hur jag ska förklara men det är jesus på sitt kors och sen är där så man kan ha ljus vid varje sida och sen en liten skål i mitten. Det stod att präster använde denna när de försökte bota de sjuka. Eftersom du varit sjuk så gick mina tankar till dig. Tänkte köpa den och skicka den men sen tänkte jag att du kanske inte ville ha den. Velpottan Bodil.
  Jag tänkte på dig.
  Tycker det är skönt att höra att du har funnit inre frid och mår bra.
  Det finns väl inget bättre.
  Vet du att de kristna här i USA har oftast en fisk på baksidan på deras bil.
  Oj, vad jag babblar på.
  Hoppas påsken varit bra hos dig.
  Jag saknar min familj i Sverige.
  Stora kramar Bodil.

 • Magny

  Så hyggelig at du fikk ”Vakre Hjem”. Der er virkelig MYE vakkert i titte på… Kos deg med tidningen!
  Fortsatt en GLAD PÅSK! 🙂
  Kram, magny

 • Guldkorn i min vardag!

  Hejsan Anna!
  Jag är så glad för din skull att livet tog en vändning till det bättre, att du orkade med att stå emot för när man är 16 så är man ju så lättpåverkad.
  Det är iaf. strongt av dig att berätta om din tro och ditt liv.
  Jag har väl också en sorts barnatro inom mig men ska ärligt erkänna att tron används ganska egoistiskt och när det tilltalar mig, som ex. när man önskar sig nåt bra i livet eller när bilen inte vill starta, egoistiskt va!
  Nåväl, kan väl också tycka att där religionen finns finns det krig o elände, det var nog inte därför Jesus dog på korset för att människan skulle vara ond och hänsynslös.
  Påskkram till dig från
  Påsk-Bella

 • Kannor och karaffer

  Ärlig själ som vågar vara sig själv = stor människa – det är du!

  Vi har väl alla stunder då det känns mer eller mindre svårt och då vi ber till någon eller något – starkt av dig att våga skriva om det du varit med om.

  Hoppas dig allt gott – ville önska god fortsättning på påskhelgen.

  Kram Ann

 • Annas skattkammare

  Hej! Tack för komplimangerna om mina ägg, blev så glad.. =) Härligt att du delar med dig! jag säger som många andra, jag tror på något men vet inte vad. Tror iallafall efter vissa erfarenheter att det finns något mer än det vi ser. Hoppas du har en mysig påsk, här på jobbet är det lungt än så länge! Kram /Anna

 • mittiminvillervalla

  Så fint du skriver om din tro. Jag blir glad när jag hör såna berättelser som din. Jag har också min tro. Jag tror på en massa saker. Som att vi har skyddsänglar och att allt har en mening. Jag är inte religiös men tror på ändå.

  Tänk om mänskligheten kunde förenas och acceptera att tro kan te sig på olika sätt. För tänk vad alla olika religioner skapar krig och osämja i vår värld.

  Fint av dej att dela med dej. Tycker det är intressant att höra mer om personen bakom bloggen.

  Ha en fortsatt skön påsk :o)

  Varma kramen

  Monika

 • Hannis

  Tack för att du delar med dig av din upplevelse!Modigt!
  Blir glad av det!
  Känner igen mig i en del.

  Önskar dig en mycket fin fortsatt helg!
  Kram Hannis

 • Änglahem

  Hej Anna,

  Jag tror och försöker föra över både julens och påskens budskap till flickorna. Tror att jag lyckats rätt så bra. Jag har tyvärr inte så mycket tilltro till svenska kyrkan, utan tror och ber på mina egna premisser. Men att finna en sån tilltro och lycka som dú verkar ha funnit önskar jag att jag kunde. Du är en sån stark och varm person. Verkar så i mina ögon, ja varm tvekar jag inte på en sekund. Fast jag vet av personlig erfarenhet att styrkan som folk ser kan vara nog så fragil.

  Jaa du, vart tog VÅREN!!! vägen??
  Är ju superkallt ute, och tydligen kan vi vänta mer snö också!!!*snyft* Fy bubblan…..

  Fortsatt skön påskhelg!!
  Kramar
  Ulrika

 • Dorthe

  Tack goa Anna för att du delar med dig! Jag tror oxå…men har nog en liten annan syn och tro på saker och ting. Det viktigaste är inte VAD eller VEM vi tror på, utan att vi har just en tro, som passar var och en av oss.
  Ha en underbar dag Raring!

  Kramar
  Dorthe

 • C De-sign

  Det ska bli kul att få se bilder från Tjolöholm!!! Där har jag också varit på pick-nick! Allt med religion är inte så lätt, jag tänker på alla krig och motsättningar orsakade av olika trosuppfattningar. Men jag tycker att Kamomilla uttrycker det så bra i sin kommentar !!!! att vara god mot andra!!! Och sedan tror jag ju att alla människor hämtar kraft någonstans ifrån….vad vi nu vill kalla det! GLAD PÅSK-KRAM fr C

 • Mamma Millan

  Hej Gumsan!!!Tack för allt fint du skrivit hos mig!!!!

  Så kul du kommer till vår lilla stad ju!!!Kanske vi träffas på!!!

  Tjolöholmsslott..bor du däromkring..vi brukade åka dit på hundutställningar förr..så vackert!!

  Ja , visste du var kristen, såg på din profil…men däremot ingen anning om att du hade varit en sån partyprinsessa!!;)

  Jag tror med, väldigt stark..fast på mitt sätt, kanske inte som alla andra..men jag tror! Går väl inte till kyrkan så där ofta, utom våra fam kvällar då…och läser väl inte bibeln så ofta…men ibland.Vet att det finns nåt därute…som sagt..Jag TROR!!!
  Försöker föra in det kristna till mina barn o de är väl medvetna om varför vi firar jul o påsk…men vi äter påsk ägg o går på påsk jakt ändå.
  Hoppas du får en underbar o vilsamhelg!!!!
  Ock ville önska dig en riktigt glad påsk!!!!!

  __♥♥_♥♥
  _♥♥___♥♥
  _♥♥___♥♥_________♥♥♥♥
  _♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥
  _♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥
  __♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
  ___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
  ____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥
  ____♥♥___♥♥__♥♥
  ___♥___________♥
  __♥_____________♥
  _♥____♥_____♥____♥
  _♥_______o_______♥
  _♥_____=___=_____♥
  ___♥_____W_____♥
  _____♥________♥
  _______♥♥♥♥♥♥
  ~~~*GLAD PÅSK*~~~
  Önskar Millan!!!!

  Kram♥

 • Tre rum och kök

  Är så glad för att du hittat ditt rätta jag! Vet inte om jag har gjort det? Det känns inte som det…väntar med spänning på den dagen. Jättefin hylla, ska strax på loppis, tänkte att jag kunde få fynda idag! Fortsatt glad påsk! //K

 • Anonym

  Hej Anna! Jag hoppas ni får en bra påsk! Jättestarkt att tala om vad påsken betyder på en inredningsblogg! Jag har ju samma uppfattning som du och tycker själv att det känns skönt att livet har en djupare mening men att det går alldeles utmärkt att toppa livet med lantlig vit inredning!! Kram Pia

 • LantlivsAnette

  Halloj Anna !
  Vad du är stark som kan berätta detta på bloggen så där..
  Härligt att höra att livet tog en vändning för dig..
  Ha nu en skön Påsk..jag är på jobbet nu vi har öppet till klockan tre..sen åker jag hem..vilar lite och börjar laga god Påsk mat..
  Kram Anette

 • vitating

  Glad påsk vännen!
  Tack för din kommentar! Fina ord du skriver, vi behöver nog alla stanna upp o tänka efter ibland, uppskatta det vi har och själv kan jag tycka att kyrkan är en underbar plats att besöka då o då. Ha en underbar mysig påskafton!

  Kramar VitatingMaria

 • lottens vita och gröna

  halloj anna! påsken är nåt mer för mig med, inte så att jag sitter och sörjer så här på låååååångfre men ändå stanna upp och tänka och göra saker som gör andra gott utan att förvänta sig nåt tillbaka…jag är uppvuxen i en missionförbundarfamilj så jag har hänga med, vi är nu inte alls aktiva i en kyrka men jag känner mig connectad,jag har min egen lilla tro men jag har varit otroligt arg på gud under många år, då min bror dog, fattar inte fortfarande om varför gud inte ingriper i eländen… kram du goe, du är en underbar människa! glad påsk!lotten

 • Nygammalt

  Hej Anna!
  Tack för att du ville dela med dig, jag är så glad att du har hittat meningen med just ditt liv.
  Jag är själv inte speciellt troende men tror på nånting…och att vi fortsätter efter detta liv. Och framför allt har jag ganska nyligen börjat TRO på mig själv!

  Hoppas att du får vila upp dig nu resterande delen av påsken!

  Många många kramar till go’a du!

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!
  Japp, jag skall med på bloggträffen, så då ses vi!
  Jätteroligt att få träffa dig, du verkar vara världens goaste person *kram* 🙂
  Mysiga bilder och ett fint inlägg!
  Ha en härlig påsk vännen!
  Kram
  Mia

 • Kamomilla

  Tack för besöket hos mig! Jag hoppas du får vila nu efter tuffa arbetspass!
  Visst är påskens budskap viktigt för många. Jag är inte så religiös, men tänker nog alltid att kristendomens budskap om att vara god mot andra är mitt rättesnöre. Jag hatar orättvisa och tänker att jorden skulle vara en underbar plats om alla bemötte varann så som de själva vill bli bemötta…

  Ha det gott. Kram, kamomilla

 • KaosHouse

  Härligt att få läsa om en ”annan påsk” än bara ägg! (Hoppas du förstod mig nu? Kanske lät lite lustigt. 🙂 )
  Själv vet jag inte riktigt var jag står/tror på, mer än att jag är HELT övertygad om att det är nåt efter detta liv. Har bara inte riktigt ”hittat nåt” som stämmer in helt på mina egna tankar. (Nej, jag lämnar funderingarna nu innan jag verkar alldeles för snurrig! 🙂

  Oavsett, jag önskar dig en riktigt underbar påskhelg!

  Kram!

 • Lena i et bæssmorhem

  Påsken er en veldig viktig høytid for meg også, den berører meg mye sterkere enn julen. Det er utrolig godt å ha noen man alltid kan lene seg inntil uansett hvor mye det stormer…

  Klem Lena

 • Anonym

  Jag hoppas du får en bra påsk du med. Jag tror oxå på någon högre makt men vet inte just om det är Jesus men att vara lite andlig då och då får en att stanna upp och uppskatta allt man har och det tycker jag är viktigt. Annars är det så lätt att vi springer i det berömda ekorrhjulet och helt plötsligt har en massa år gått utan att vi märkt det.
  Kram Lena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »