nyår

Snart en goding på plats..

Nu har mina stolar kommit och pryder nu varje kortsida av bordet! Bildbevis kommer om några dar. Just nu är det städning och renovering som gäller. Dotterns rum ska få nya tapeter, sågspånen flyger och man blir lätt trött i armar.. Killarna städer sina rum, men smiter helst och jag får tjata.
 Är det så hos er med?

I dag har jag inte redigerat bort lampsladden i taket. Tänkte att ni skulle få se det lite som det är..
Hittills så har jag inte velat ha någon taklampa. Tycker liksom att den skymmer fönstren!!

Min shell från Furniturebox,med träben är som klippet och skuren för vardagsrummet. Trä mjukar upp det svart vita!
Ps. Kicki, stolarna är både snygga och sköna. Kom och provsitt vetja!

Önskar er en super duper skön helg!
Kram Anna

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »