nyår

Det här med juldukningen..

Att duka fint till jul, gillar jag verkligen!

Jag har precis kollat igenom forna julars dukning och kan glatt konstatera
 att en fin dukning skapar härlig julstämning.
I år blir det extra roligt att duka då jag har ny tapet på väggen. 
Tänker mig en grå linneduk. Kottar, träljusstakar, tallris, och ingrid Marie äpple. Det blir nog bra!
Hur ska ni duka?
Ha det så gott/Anna

5 Comments

 • Tess på Tilda och Mamma

  Åh visst är det roligt att duka fint, drömmer också om en grå linne duk men tyvärr inte hittat den jag söker ännu. Måste nog en sväng till stan i morgon igen och se om jag har mer tur denna gång.
  Ha en fin helg/Kram Theres

 • iida at Decades of Elegance

  Hej hej och vad fint med applen och naturgront!

  Sjalv har jag tagit fram mormors vita linneduk och ett par massingljusstakar. Sedan gjorde jag servettringar av ett sa vackert guld glittrigt band som jag inte kunde motsta inne pa Fenwicks, sa nu ar det guldglitter exakt overallt i hela lagenheten, men visst var det vart det! Fina vinglas med silverkant lade jag ocksa till, alskar att blanda silver och guld med vitt och gront.

  Det ar min svenska jul har i London 🙂

  Kram iida

 • Blan betong och gammeldags pioner

  Hej hopp..vilken underbar dukning…ja i går va jag på hemtex o köpte mig en linneduk…sen blir det mängder av ljus o juläpplen….tack för tipset om den vackra tallen i damejeannen…ha nu äntligen hittat en tall..ja det finns många hihi men man vill ju inte få markägaren i hasorna….det blev jättebra kika gärna in o kolla om du ha lust stor kram från Maja

 • Nina

  Gud så underbart att sitta vid det bord du dukat! Hos oss blir det "bara" en svart ljusstake i järn (men den betyder väldigt mycket för oss eftersom det är bröllopspresent), och så ställer vi fram finglasen på fot från Ikea med tomteservetter instoppade i (a`la mina barn) 🙂 och cremefärgade tallrikar med fuskslitage från Rusta..haha nädu Anna jag tror minsann att jag får gå i skola hos dig och lära mig duka 😉
  Kram och Glad Lucia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »